icon

Bronchitída v 37. týždni

ami6
16. dec 2022

Ahojte chcem sa spytat som v 37 tt a dostala som bronchytidu.uz 5 dni som v posteli a stav sa mi len o trochu polepsil no s plucami este nevladzem.nemate niektora skusenost ako dlho vas to asi drzalo bo mi to uz ide na nervy.dakujem

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ami6
autor
16. dec 2022

@mamula20 stopkasel mam aj ja no prejdem tak tri az 5 metrov a som v koncoch.

trgypadl
16. dec 2022

@ami6 kontaktuj obvodneho, aby si sa poriadne preliečila do pôrodu

ami6
autor
16. dec 2022

@trgypadl moj obvodny nevie ako liecit tehotne v lete som s bronchytidou skoncila v sanitke ako podozrenie na plucnu emboliu.ked sa ma spytali koho mam obvodneho v nemocnici len skonstatovali aha no toho pozname a viac sa nevyjadrovali

trgypadl
16. dec 2022

@ami6 tak, ked mas takuto skúsenosť zmen lekara,... ver mi, ze neliecnym infektom dýchacích ciest pred porodm skodis len sebe, a mozes aj babu... Niekedy len sirup od kadla nestaci

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ami6
autor
16. dec 2022

@trgypadl to ja viem len keby sa dalo k inemu hned idem no smola je ze nik neberie.

ami6
autor
16. dec 2022

@mamula20 tam mi predpisali axetine

mamula20
Odpoveď bola odstránená
trgypadl
16. dec 2022

@ami6 aj si ho zacala uzivat? Zinnat a axetin ke rovnaka ucinna latka

ami6
autor
16. dec 2022

@trgypadl uzivam uz 5 den.

trgypadl
16. dec 2022

@ami6 uvidis ako Ti bude po douzivani, plus zvys prijem vitaminu C, D vela. Tekutin. Neviem ako to mas s hlienmi, ci vykasliavas ci je suchy kasel... Ale ak sa Ti nepolepsi, asi sa nevyhnes navsteve obvodneho. Robili Ti aj nejake odbery?

ami6
autor
16. dec 2022

@trgypadl akurat som prisla z urgentu diagnozu som si stanovila dobre aj liecbu spravnu.potvrdene bronchitida na 100 percent.bolest musim vydrzat vraj s tym nic nenarobim

trgypadl
16. dec 2022

@ami6 počkaj Ty si si tie atb naordinovala sama?? Urobili Ti aspon crp??