icon

Búšenie srdca v 4. mesiaci

sofiu
13. nov 2022

Ahojte potrebujem radu mam búšenie srca stále my busi deň noc stále nedá sa to zastaviť čím to je som tehotná 4mesici nespavosť co mam robiť prosím vás o radi

dadka128
13. nov 2022

@sofiu s týmto choď hneď k lekárovi, niekomu pomôže magnézium inému nie, treba aby o tom vedel v pravom rade lekár nie je to na srandu a nič si hlavne nedávať si tehotná

korylan
13. nov 2022

@sofiu aký máš tlak? Únava zavraty? Málo info na diagnostiku. Treba si minimálne zmerať tlak a ísť k dr na vyšetrenie.

tanicka907
13. nov 2022

Ahoj, mam to aj ja. Take strasne busenie, akokeby som sportovala alebo bola v najvacsom strese. Vsetky vysetrenia vysli v norme. Srdce, tlak, prudenie krvy babatku... takze to asi len preckat

sofiu
autor
15. nov 2022

@sofiu u lekára som bola som aj na vyšetreniach nepáči sa mu to stále chodím po dochtororch jeden my nasadil už aj leky a v piatok idem na kontrolu ci vôbec aj pomáhajú

sofiu
autor
15. nov 2022

@tanicka907 presne to mam aj ja a stále v kuse celi deň celú noc aj keď som v kľude stále Buši nevim ako ďalej mam stým bojovať

sofiu
autor
15. nov 2022

@korylan tlak mam dobrý boľavé ma hlava ale nič vic stále búšenie ako na maratóne

lyci
15. nov 2022

@sofiu tiez to mam a to som este len 7. tyzde n. hlavne ked si lahnem alebo sadnem. lekari na to nic nevraveli. je to jeden z priznakov

korylan
15. nov 2022

@sofiu tak magnezium

tanicka907
15. nov 2022

presne aj mne to povedali, magnezium beriem, ale na toto velmi nepomaha

sofiu
autor
16. nov 2022

@tanicka907 nepomáha nic vubec stále je to rovnaké