icon

Čakám MO-MO dvojičky

Dnes o 15:28

Cakam MO-MO dvojicky
Som rozhodnuta ist na upt, kedze je tam vela rizik.
Ma niekto skusenosti?

Dakujem

Strana
z6
hopsas
Dnes o 15:32

@anonym_autor prosím ťa nerob to. Poznám dve baby čo im lekári povedali že budú mať choré deti a obe sa narodili zdravé. Ak by išli na potrat zabili by ich.

anonym_aa8e3f
Dnes o 15:32

Je mi z teba zle.
A čo teraz čakáš, keď už si rozhodnutá?

autor
Dnes o 15:34
@anonym_aa8e3f

Je mi z teba zle.

@anonym_aa8e3f to mi absolutne nepomoze ze ti je zo mna zle.

anonym_f0c898
Dnes o 15:35

To len preto že sú to dvojičky? Šla by si na upt aj keby je jedno? V ktorom týždni vlastne si lebo to ešte vôbec nemusia byť mo-mo. Mne z istotou že sú mo-bi vedeli povedať v 10tt. Nič lepšie ako moje dvojičky má v živote nemohlo stretnúť, áno mali sme aj komplikácie ale viacporetne tehotenstva sú veľmi často kontrolované, práve pre vysoké rizika komplikácií.

anonym_a5a787
Dnes o 15:35

A vy moralistky sa budete o tie deti starat, ze. Dobre sa mudruje od klavesnice.

autor
Dnes o 15:39
@anonym_f0c898

To len preto že sú to dvojičky? Šla by si na upt aj keby je jedno? V ktorom týždni vlastne si lebo to ešte vôbec nemusia byť mo-mo. Mne z istotou že sú mo-bi vedeli povedať v 10tt. Nič lepšie ako moje dvojičky má v živote nemohlo stretnúť, áno mali sme aj komplikácie ale viacporetne tehotenstva sú veľmi často kontrolované, práve pre vysoké rizika komplikácií.

@anonym_f0c898 dnes mi to lekar potvrdil. Este povedal ze to je velmi raritne.
A nie jasne zeby som nesla keby bolo jedno.

autor
Dnes o 15:39
@anonym_a5a787

A vy moralistky sa budete o tie deti starat, ze. Dobre sa mudruje od klavesnice.

@anonym_a5a787 dakujem ❤️

anonym_f0c898
Dnes o 15:46
@anonym_autor

@anonym_f0c898 dnes mi to lekar potvrdil. Este povedal ze to je velmi raritne.
A nie jasne zeby som nesla keby bolo jedno.

@anonym_autor tak okolo 10tt to je jasné, mne povedali že ísť na prvotrimestralovy screening kde to určí z istotou. Áno sú tam rizika a ako píšem sama som sa im nevyhla ale čo týždeň som mala kontrolu tak ak sa bojíš tých rizík to by som si skôr pre konzultovala z niekom ďalším, lebo mňa tiež na začiatku riadne poplasili a potom som bola celé trhu v strede. Áno mo-mo sú veľmi rizikové ale verte že ich ozaj často kontroluju. Držím palce nech sa rozhodnete akokolvek

mandzula
Dnes o 15:46
@anonym_aa8e3f

Je mi z teba zle.

mizoko
Dnes o 15:49
@mandzula

@anonym_aa8e3f Citaj, toto je aj o tebe.

@mandzula hej ona je z tých láskavých ktoré sú len nepochopene

mandzula
Dnes o 15:50
@mizoko

@mandzula hej ona je z tých láskavých ktoré sú len nepochopene

@mizoko Nech cita, pani, mozno sa nad sebou zamysli. Ale skor nie.

mizoko
Dnes o 15:52
@mandzula

@mizoko Nech cita, pani, mozno sa nad sebou zamysli. Ale skor nie.

@mandzula tej je to jedno. Ako som pochopila v minulej diskusii tieto osoby majú veľmi obmedzenú mentálnu kapacitu na chápanie argumentov ale za to obrovské ego a sebestrednost

hopatko
Dnes o 15:56
@mandzula

@anonym_aa8e3f Citaj, toto je aj o tebe.

@mandzula ten odkaz je na tuto istu diskusiu...to si asi nechcela, ci?

mandzula
Dnes o 16:00
@hopatko

@mandzula ten odkaz je na tuto istu diskusiu...to si asi nechcela, ci?

@hopatko Dakujem za upozornenie, robila som to z mobilu, tak som sa sekla. https://www.modrykonik.sk/r/mention/603169880/

anonym_6b760c
Dnes o 16:02
@mandzula

@hopatko Dakujem za upozornenie, robila som to z mobilu, tak som sa sekla. https://www.modrykonik.sk/r/mention/603169880/

@mandzula nesprávny link

mizoko
Dnes o 16:03
@mandzula

@mandzula ja som našla aj inu debatu kde je tiež pekne nakladané takej žene od týchto moralistiek

mandzula
Dnes o 16:03
@anonym_6b760c

@mandzula nesprávny link

@anonym_6b760c U mňa to funguje. Ak ťa to zaujíma, hľadaj cez Prečo sú odporcovia potratov utlačení a zástancovia agresívni?

anonym_6b760c
Dnes o 16:08
@mandzula

@anonym_6b760c U mňa to funguje. Ak ťa to zaujíma, hľadaj cez Prečo sú odporcovia potratov utlačení a zástancovia agresívni?

anonym_fac6a5
Dnes o 16:15

Čo je MO?

mandzula
Dnes o 16:16
@anonym_fac6a5

Čo je MO?

lauriik
Dnes o 16:25

@anonym_autor Ak si uz rozhodnuta tak asi nema zmysel ta dalej presviedcat. Mna tlen facinuje ten paradox - bojim sa, ze tie deti nepreziju tak ich zabijem.

lenkasarka
Dnes o 16:38
@lauriik

@anonym_autor Ak si uz rozhodnuta tak asi nema zmysel ta dalej presviedcat. Mna tlen facinuje ten paradox - bojim sa, ze tie deti nepreziju tak ich zabijem.

@lauriik kde autorka napísala “ bojím sa,že neprežijú? “

lauriik
Dnes o 16:49
@lenkasarka

@lauriik kde autorka napísala “ bojím sa,že neprežijú? “

@lenkasarka pise, ze sa boji rizik. Hlavne rizika u momo dvojcat su, ze bud jedno bude rast viac ako druhe, druhe tym padom bude menej vyzivene moze zomriet a zabije aj prve - vyzivene. Dalsim rizikom je, ze sa zamotaju popecnymi snurami. Ostatne rizika su rovnake ako aj pri obycajnych dvojcatach - predcasny porod, preeklapsie, tehotenska cukrovka,...

biba_18
Dnes o 17:11

ja som sa ešte nestretla s tým, že niekto zvažuje upt keď čaká dvojičky. asi som stará 😏
aké skúsenosti myslíš?

lenkasarka
Dnes o 17:14
@lauriik

@lenkasarka pise, ze sa boji rizik. Hlavne rizika u momo dvojcat su, ze bud jedno bude rast viac ako druhe, druhe tym padom bude menej vyzivene moze zomriet a zabije aj prve - vyzivene. Dalsim rizikom je, ze sa zamotaju popecnymi snurami. Ostatne rizika su rovnake ako aj pri obycajnych dvojcatach - predcasny porod, preeklapsie, tehotenska cukrovka,...

@lauriik rozumiem rizikám. No ona nikde nenapisala to čo si napísala ty.

autor
Dnes o 17:20
@biba_18

ja som sa ešte nestretla s tým, že niekto zvažuje upt keď čaká dvojičky. asi som stará 😏
aké skúsenosti myslíš?

@biba_18 skusenosti s momo dvojickami? Uz som precitala cely internet, a prognozy su strasne. Dokonca aj tu na mk, pisali zeny ze im deti zomreli este v brusku. A museli rodit mrtve. Proste to je este strasnejsie nez ist teraz na upt.

biba_18
Dnes o 17:23

@anonym_autor 😔 ja ťa chápem. len niekedy je lepšie nečítať všetko … čo hovoril lekár?

lauriik
Dnes o 17:24
@lenkasarka

@lauriik rozumiem rizikám. No ona nikde nenapisala to čo si napísala ty.

@lenkasarka Nemusela to explicitne napisat. To z toho jasne vyplyva.

autor
Dnes o 17:24
@biba_18

@anonym_autor 😔 ja ťa chápem. len niekedy je lepšie nečítať všetko … čo hovoril lekár?

@biba_18 dokopy nic, som na zaciatku. Stredu idem na konzultaciu kvoli upt

kiki68
Dnes o 17:26
@anonym_autor

@biba_18 skusenosti s momo dvojickami? Uz som precitala cely internet, a prognozy su strasne. Dokonca aj tu na mk, pisali zeny ze im deti zomreli este v brusku. A museli rodit mrtve. Proste to je este strasnejsie nez ist teraz na upt.

@anonym_autor a co? Ved je snad jedno, ci ich zabijes, alebo umru o par tyzdnov. Snad Ti na nich nemoze zalezat ked ich ides obe zabit. Trosku chladnokrvnosti zena ked uz ides zabijat deti by nezaskodilo. A predpokladam, ze lekar nadsene navrhol prerusenie tehu. Ja zasnem. Nabuduce ked si precitas komplikacie pri chripke odporucam tiez sa ist preventivne odkraglovat, nakolko to aj tak poskodi srdce, mozog a clovek zostane nevladna zelenina v plienkach. Lebo aj tak moze dopadnut chripka. Internet vela znesie

Strana
z6