Časté závrate v 9. týždni tehotenstva
Ahojte prosím máte niekto skúsenosť? Už druhý deň mám silne závrate niekedy aj každých 5 minút. Tlak aj cukor mám v pohode meriam si doma. Plus nemôžem spávať už asi dva týždeň a nevladzem absolútne nič robiť lebo hneď zadychana a unavená som a od včera plus tie závrate 🙈 cítim sa jak po opici 😂 toto je moje druhé tehu a pri prvej som nič take nemala.
Aj ja v druhom tehu. Musela som pre to odísť z prace, bolo to neúnosné. Ale v druhom trimestri to našťastie prešlo.
Ja som mala zavrate nonstop od zaciatku po koniec tehotenstva. Nepreslo vobec. 3minuty som nevedela na nohach stat
Kazde tehotenstvo
Aj ja som sice len na zaciatku ale nemozem vkročiť ani do obchodu hned ma horúčka olieva 😁
Ja mam presne to iste, prirovnanie je uplne ako strasna opica a neviem spat, ked spim tak sa bud potim.alebo klepem od chladu. Plus do toho rocne dieťa ktoremu idu zuby. Dufajme, ze to.prejde
@anonym_autor železo máš v poriadku? Ja som začala mať závrate ku koncu 1. Trimestra a bolo to spôsobené anémiou..gyn mi nasadila tardyferon a cca po týždni liečby mi bolo dobre ale brala som ho do konca teho len v menších dávkach

@anonym_autor ja som mala tiež 9. Extrémny a neboj len vydrž lež … mne teraz na začiatku 11. Konečne začali príznaky ustupovať