Často plačem a trápim sa. Môže to ovplyvniť bábätko?
Ahojte. Som v 38tt. Nemám teraz dobre obdobie. Často plačem a vela sa trápim. Môže to mať nejaký vplyv na bábätko? Že by som zo stresu a podobných veci mohla porodiť? Na jednu stranu by som aj bola veľmi rada, pretože aj ten strach z pôrodu a ta nervozita z toho, ako ťažko sa mi hýbe mi moc na dobrej nálade nepridáva.
malé bábo bude plačlivé.... mala som .
Porodiť už môžeš hocikedy, veď si v už v termine.
Pracujú hormóny, preto si uplakaná. Pre svoje vlastne dobro sa treba ukľudniť a bude lepšie
@deti95060810 😥
@deti95060810 ale prosim ta, take povedacky!
@kika193 myslíš ? tak ja to mám od pediatra...vlastná skúsenosť.
@deti95060810 po kom je teda moje dieťa urevané,keď ja som počas tehotenstva neplakala?
Keby si kvoli tomu porodila nic sa nedeje, ved uz mas cas.
Skor sa daj do pohody preto, aby ten porod prebehol ok.....
Už môžeš kľudne rodiť 🙂 aj sa Ti uľaví od veľkého brucha..ináč do cca 3 rokov deti dosť veľa revu - vo dne, v noci, česť výnimkám. Je to úplne normálne a netreba to ničomu pripisovať,iba tomu že sú to malé deti...
Ukludni sa, dieta vnima, bude nekludne atd.
Nie su to povedacky.
Pravdepodobne su to len hormony. Ja som mala ohromne depresie obe tehotenstva a revala som ako na beziacom pase a teda deti su vesele, stastne a plakali len minimalne.
A ano, babatko vnima tvoju psychicku situaciu, to ale dozenies po porode, ak ti bude lepsie.
Drzim palce.
@deti95060810 @roja vobec to tak nemusi byt. Ja som mala pohodove prve tehotenstvo a dcera bola nespokojna a uplakana. Pri druhom tehotenstve som mala same zdravotne problemy, tazko chorych starych rodicov, vyvrcholilo to nahlym velmi vaznym ochorenim mojej mamy par tyzdnov pred porodom a na mne (spolu s otcom a bratom) zrazu bola starostlivost aj o mamu a tazko chorych starych rodicov. A samozrejme, starsia dcera a moja domacnost. Dcera bola pohodove, velmi dobre, spokojnucke babatko, niekedy aj 4/5 dni ani len nezaplakala. Asi citila, ze by som viac nezvladla.

Nie nema to ziaden vpliv