Chrápanie na konci tehotenstva

29. okt 2022

Ahojte. Možno sa nájde niekto kto mi bude vedieť poradiť s mojím problémom lebo už som zúfalá.
Hneď na úvod spomeniem že som v 39. týždni tehotenstva a posledný mesiac ma trápi to že chrápem. Ja sa samozrejme nepočujem, ale môj chlap mi to každé ráno pripomína. Už ma kvôli tomu budí aj budí uprostred noci. Aj dnes. Teraz je pol tretej nadránom a on ma asi pred hodinou zobudil že som príšerné chrápala, že to sa už nedá vydržať. Už ma chce vysačkovať zo spálne do obývačky a tu na nepohodlnom gauči sa fakt nedá spať. A on chodí do práce, ja som už na MD.
Mala ste niektorá tiež taký problém v tehotenstve že ste chrapali? Ja pevne verím že je to naozaj len tým tehotenstvom a po pôrode to prestane. Oplatí sa investovať podľa vás do tých prípravkov proti chrápaniu alebo sú to len vyhodené peniaze?
Za každý názor ďakujem

aurorastone2
29. okt 2022

Neoplatí a isto nič také neber keď si tehu, môj chlap vyvalil kopec peňazí na kadečo keďže chrape príšerne, na gauč nech ide muž 😉

autor
29. okt 2022

@aurorastone2 ďakujem za názor. Tiež si myslím že je to zbytočnosť brat niečo také.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
29. okt 2022

To je čo za chlapa, že vyhadzuje tehotnú ženu na gauč 👿 nech tam ide on, keď bude bábo plakať pošle ho kam?

autor
29. okt 2022

@januska12323 tak vieš on argumentuje že sa potrebuje vyspať lebo chodí do roboty. Ja som sa presťahovala do obývačky a už sa aj bojím zaspať. A to ma berie na spanie. Zobudil má o 1:30. Odvtedy nespim

amelie2017
29. okt 2022

Kokos. Keby ma muz v 39. tyzdni zobudil, tak ho zabijem. Chapem, ze je to neprijemne, ale nech si panko zvyka. Ci sa chysta aj babo vyhodit na gauc? Este si asi uzijes pri nom.

saraju12
29. okt 2022

Ja chrapem už od 25tt a celkom dosť. Myslela som že to je kvôli tomu že nemôžem brať lieky na alergiu a mávam plný nos a upchaté dutiny..vidím že aj iné tehotné s tým majú problém. Muž keď to nemôže vydržať ide spať na gauč on a mňa nechá spať v posteli

alex49
29. okt 2022

Kúp mu štuple do uší a vysťahuj ho na gauč. Alebo si zober panvicu k posteli a trestní ho, keď ta nabudúce zobudí 😁. To je co za chlapa, čo tehotnú zobudí a vysackuje na gauč, lebo on chudáčik sa nevyspi. Vie ze dieťa sa budí a plače niekoľkokrát za noc? s tým chce robiť čo, vyťahuje jej jeho?

joesvk
29. okt 2022

Tiež som strašne chrápala posledné dva mesiace prvého tehotenstva. Teraz ti nič nepomôže, aj krčný doktor mi povedal,že to samo zmizne po pôrode. A mal pravdu.
Telo je teraz akoby naliate...Ja som napr. aj slabo počula,aj som sa cítila akoby nachladnutá,lebo ten opuch bol všadeprítomný.
Hneď po pôrode všetko zmizlo.

bluemoon24
29. okt 2022

Prejde to po porode, aj ja jsem chrapala. Ale teda aby me chlap v 39 tydnu vzbudil a poslal do obyvacky, tak prisaham, ze by do rana uz nezaspal, jaky cirkus by jsem mu spravila (s nadsazkou). A az se dite narodi, budes spat na gauci i s miminkem?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. okt 2022

@joesvk
@bluemoon24 no dúfam že aj u mňa to po pôrode zmizne

autor
29. okt 2022

@saraju12 aspoň más takého tolerantného chlapa že teba nechá v posteli. Ten môj do mňa stuchal do tej 1:30 asi 5 krát že chrápem, že sa to už nedá vydržať, že som išla do obývačky ja. Teraz ráno mi povedal že sa výborne vyspal

ropucha6
29. okt 2022

Zavidim aspon v tom, ze sa sama nebudis. Ja kludne aj dvakrat musim vstat, ze mi treba cikat (34tt). Dost tehotnych v tomto stadiu chrape, kazdopadne manzel je debil, od zajtra mu povedz, nech ide na gauc on, ak sa chce vyspat. To snad nemysli vazne tehotnu posielat spat do obyvacky.

saraju12
29. okt 2022

Je mi to ľúto, že tvoj je takýto. Povedz mu nech vás nebudi oboch a sám nech ide na gauč..

alex49
29. okt 2022

Dnes večer mu priprav perinu a vankúš do obývačky, nech sa vyspi pohodlné ako ty

thereisabear
29. okt 2022

Mimo témy, ale kde bude spať keď sa malé narodí? Je dosť možné, že chrápanie bude potom najmenej rušivé...
Už to vydrž, veľmi pravdepodobne to čoskoro prejde.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. okt 2022

@elizabet173 ja som zatiaľ pribrala 11 kg. Dúfam že to po pôrode skončí, to chrápanie. Keď sa malý narodí asi bude trvať na Tom aby som s ním spala v obývačke.

ropucha6
29. okt 2022

Autorka nesranduj a bud asertivna. Rovno mu proaktivne dnes nachystaj periny, ak by zaparal.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
normab
30. okt 2022

Ja som veru chrapala riadne posledne mesiace, az som sa na to budila.. maly mal 4 kg a brucho som nemala velke, musel mi niekde tlacit, lebo po porode chrapanie hned preslo.. tiez muz vravel, ze strasne chrapem🤣 ale ze by ma posielal na gauc to uz co je..riadny egoista

autor
30. okt 2022

Tak on mi vraví že chodí do roboty, že sa potrebuje v kľude vyspať

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre