icon

Chrípka a prechladnutie v 1. trimestri

lenka9212
14. mar 2023

Ahojte baby, dnes som 7+6 a v priebehu 3 týždňov som znovu chorá. Našťastie nemala som horúčku len zvýšenú ale beriem 3.denne Duphaston plus 2 utrogestrany vaginálne. Veľmi sa obávam koly miminku. Myslíte že mám zájsť aj k ženskému na kontrolu ? Ďakujem

mariamisko
14. mar 2023

@lenka9212 ja som tiez otehotnela a ochorela ...bala som sa volala som dr co uzivat...ona ak nie je teplota tak tehu vitaminy vitamin c ...a na kasel mi velmi pomohol kacaci tuk...ja som 9+1tt a tiez duphaston a ascorutin beriem...rizikove tehu mam a velmi sa obavam ochorenia preto ani dceru do skolky nedavam uz 2x som potratila...

lenka9212
autor
14. mar 2023

@mariamisko no mam len zvýšenú ale skôr myslím ze mam vnutorne horúčky. Ale aj. Ta zvysena mi je divná lebo ja nemavam teploty len vnútorné a potom sa mi urobí opar

mariamisko
14. mar 2023

@lenka9212 chodte radsej k dr mne vravela ak budu teploty tak mam prist ze urobi crp...ja som 2x potratila a ked som bola opat tehu doktor mi povedal davajte si pozor aby ste neochorela..ale tie 2 potraty neboli kvoly chorobe nechcem vas strasit boli spontanne a to som ani nebola chora sa nestraste....

lenka9212
autor
14. mar 2023

@mariamisko idem obvodnemu zajtra ďakujem držím vám palce

mariamisko
14. mar 2023

@lenka9212 skore uzdravenie