icon

Čím sa mám liečiť, keď som tehotná a kašlem?

2marianna25
16. sep 2010

baby mam otazocku zacinam byt trocha chora slabo kaslem a tak s cim sa mozem liecit???? som v anglicku a lekar by mi velmi nepomohol oni tu na vsetko predpisuju paracetamol a aj tak nexcem brat neake lieky nexcem ublizit mojej malickej.....mozem jest ako cibulu cesnak a tak?????alebo mozem pouzivat aj vitamin C a zinol v tabletkax????neviem mozno moje otazky pre niektore baby sa mozu moje otazky zdat tribialne ale toto je moje prve tehulkovanie takze skusenosti mam male............vopred dakujem za rady

maryanna
•
16. sep 2010

v akom si týždni?? cibuľu cesnak jasné možeš, paralen tiež, ibuprofen radšej nie...sinupret proti kašľu je super dáva sa aj tehuľkám, bez predpisu v pohode sa dá kúpiť......piť veľa vody jesť pomaranče, a proste tak aby vit C bolo dosť..
a neboj aj ak by malo dôjsť na ATB nebojaj, ja som brala v 8mom mesiaci ATB a mám zdravého syna , a poznám mamky čo brali aj v prvom trimestri a dokonca aj dvakrát počas tehu...
takže sa nestresuj lebo si to privoláš že budeš viac chorá.......pokojový režim, jesť piť, ležať

latvia
•
16. sep 2010

jest mozes vsetko,vratane cesnaku,cibule, kvalitneho medu, v lekarni ti daju nejake homeopatika na kasel, na teplotu a bolest paracetamol, pripadne ibuprofen, na hrdlo kloktat slanou vodou,alebo inym kloktadlom, vitaminC tiez mozes, betaglukan na podporu imunity,zinok mozes tiez

miluska.h
•
16. sep 2010

ja som bola tiez pocas tehotenstva chora. velmi ma bolelo hrdlo a vyliecila som sa homeopatikami. brala som Stodal a do dvoch dni som bola fit. taktiez som mala obrovske problemy s chrbticov, velke bolesti asi 5 dni, ale nezobrala som si ziadne lieky. az ortopedicka mi pomohla, urobila nejaky hmat a bola som ok. treba vydrzat, pripadne nasadit homeopatika. zelam ti skore uzdravenie.