Clexane - kombinácia v tehotenstve

nalarla_
30. sep 2023

Ahojte, je tu niekto kto si v tehotenstve pichal kombináciu Clexane 0,4 a Clexane 0,6? Pichali ste si jeden deň 0,4 a druhý deň 0,6? Alebo inak?
Mám túto kombináciu naordinovanú od hematologičky, ale už som z toho taká pomiešaná z tých všetkých informácií, že si nepamätám, či mi vravela 2x do týždňa 0,6 alebo každý druhý deň 0,6. Potom zase spomínala niečo iné… v správe mám napísané 0,4 obdeň striedavo 0,6 obdeň.
Plánujem jej zavolať ale pýtam sa aj vás…

macekovam
30. sep 2023

@nalarla_ ved si to precitaj v karte

dorinecka45
30. sep 2023

@nalarla_ ahoj, neviem ci mas iba trombofiliu alebo ci uz mas aj trombozu. Ale ja som mala trombozu, vyse 80 kg a pichala som si 2x denne 0,8.kazdy den tehotenstva plus cele sestonedelie.dost zalezi aj na tvojej vahe

nalarla_
autor
30. sep 2023

@macekovam Napísala som čo mám v správe, aj čo ona vravela, stači čítať poriadne 🙂

nalarla_
autor
30. sep 2023

@dorinecka45 netuším čo mi je … zistila zvýšený d dimer, diagnózu napísala; porucha zražania sa… ale ďakujem ti za tvoju skúsenosť 🙂 ja jej určite zavolám, či si dobre pichám ale aspoň dovtedy som sa rozhodla tu napísať či si niekto takto nepichal, lebo sa bojím či sa niečo nestane a tak 🙂

dorinecka45
30. sep 2023

@nalarla_ vies co zvyseny dimer v tehotenstve je bezny, ale asi mas predispoziciu na trombofiliu.ved doktorka vie co robi.nestretla som sa s takymto striedanim davok, ale mozem ta uistit ze sa ti nic nestane. Davaju sa aj vyssie davky a 2x denne.takze sa nepredavkujes.ale urcite jej zavolaj aby ta uistila ako to teda je s tym striedanim

macekovam
30. sep 2023

@nalarla_ čítam poriadne. Ale keď nechápeš ako máš podávať tak asi je niekde problém. Tak si to aj ty precitaj 2x a možno sa ti vyjasní.

gejb
30. sep 2023

@nalarla_ ked si nepamatas co ti vravela tak sa predsa riad kartou. v správe más napísané 0,4 obdeň striedavo 0,6 obdeň.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre