Čo je Enterocoocus Fecalis?
☹ ☹ Baby potrebujem poradiť.....volala som dokymu pre výsledky.....a že mi našli vo výtere enteroccocus fecalis.....a na potvoru dnes a zajtra doky neordinuje.....čo to vlastne je....to fecalis mi znie strašne.....na internete sa neviem dopátrať ničoho....hygienu dodržiavam.....používam intimgely a obrúsky po každej toalete.....mohla som si to spôsobiť tým? Na nete sa píše o prejavoch ako svrbenie a pálenie.....ja také nič nepociťujem......nemôže to nejak ublížiť bábatku? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
nemusis sa bat, tato bakteria nie je pre babo nebezpecna. tes sa ze ti nenasli streptokoka.

enterococcus fecalis je bakteria normalne sa nachadzahuca v hrubom creve, kedze otvory teaviaceho traktu a genitalneho traktu su blizko seba, je kontaminacia tymto mikrobom velmi casta, a mozes sa umyvat ako chces, proste sa to stane a nie si jedina kto ho obcas chyti 😉 pokial ti doky nepovedal ze to treba preliecit tak nestresuj, pripadne mu zavolaj ci si mas prist po lieky ked sa vrati. Babatku sa za tu dobu nestane nic