icon

Čo mi pomôže na nevoľnosť v tehotenstve?

timmie_m
24. sep 2021

Ahojte, o chvíľu končím 6tt a začali ranné nevoľnosti. Ale niekedy trvajú ešte stále aj na obed a ja už som zúfalá. Nezvraciam, ale stále ma napína. Keďže chodím do práce niekedy potrebovala by som nejaké účinné rady. Ďakujem pekne

beatrice1111
24. sep 2021

@timmie_m skús take lizatka proti nevoľnosti kupujú sa voľne v lekarni a sú pre tehotné 🙂 to zvládneš

1medvedik1
24. sep 2021

@timmie_m ja ťa asi nepoteším mne nepomohlo nič! Ani lízatka, ani tabletky antimentil, ani zazvorovy čaj, ani sucháre, nič nič nič... Len vydržať. Pomaly som sa najedla a ľahla naspäť do postele. Mne vadili aj pachy v domácnosti keď so išla z izby do izby hneď som 🤮.. Treba len vyskúšať čo pomôže tebe. Je to individuálne.

panizima
24. sep 2021

@timmie_m mne pomohla cola

ivus32
24. sep 2021

@timmie_m mne tiež začali nevoľnosti ako tebe ešte v 12tt stále a tiež nepomohlo nič iba občas cola

renab
24. sep 2021

Mne iba porod...

timmie_m
autor
24. sep 2021

@1medvedik1 presne to ani mne zatiaľ nič nepomáha. A keď jem je to ešte horšie po jedle. Neustále mám pocit že budem vraciať. Zatiaľ k tomu ešte nedošlo ale naviem či k tomu nedôjde o chvíľu

marianna_peskova
24. sep 2021

Mne pomohla na začiatku Cola a keď som sa postupom mesiacov cítila lepšie, tak som si občas dala zázvorové tablety.

marticka85po
24. sep 2021

Ja som sice nezvracala ale mala som celodenne a celonocne silne nevolnosti. Pomohla mi cola zero, vzdy par duškov po kazdom jedle a ked prisla nevolnost tak som stale zuvala tie najstiplavejsie mentolove zuvacky.pomohlo. od 12tt nevolnosti presli a teraz neviem prestat jest 🤣

bucko555
24. sep 2021

Ahoj neter je momentálne v 16 týždni stále jej býva zle a nič jej nepomohlo....mala aj lizatka aj dajake tabletky a neviem čo všetko možné ešte a nič

zooeynka
24. sep 2021

Mne pomahalo daco zjest. Najviac ma napinalo ked bol zaludok prazdny. Po troch mesiacoch to preslo

veronice
24. sep 2021

Mna napina stale, koncim 18tt 🤦‍♀️ v prvom tehotenstve ziadne nevolnostiba teraz nie a nie to skoncit 🤦‍♀️ trochu mi pomaha jest mensie mnozstva a castejsie a cierny pigi caj pripadne suchare...

slavaf
24. sep 2021

@timmie_m Mne pomohla minerálka Fatra. To bolo jediné, čo zabralo. A to som mala nevoľnosti až do pôrodu.

miirka123
24. sep 2021

@timmie_m mne všetko pomáhalo iba chvíľu. Ale určite papaj častejšie a menej. Máj pri sebe niečo čo ti vonia keď tá napne. A mne pomohli na chvíľu tehotenské lizatka (kúpiš v lekárni) troska cola so slanými tycinkami, mineralka fatra s modrým obalom (píše sa na nej že je aj na žalúdočnu kyselinu), občas mi pomohol aj zázvorový čaj a inak potom keď nič tak zle mi nebolo jedine keď som spala😄