Čo na prírodnej báze pomáha na streptokoka v tehotenstve?

kukuckalucia
5. nov 2015

Ahojte. z dnesnej poradne viem, ze mam streptokoka zo steru , ktory mi brali pred . Lekarka povedala, aby som sa nebala, ze ho mam lebo planujem rodit cisarskym rezom, a vraj streptokok sa prenasa na dieta len ak zena rodi klasicky a vtedy cez porodne cesty moze babo dostat tiez streptokoka. Vtedy vraj zene rodicke podavaju injekciu s antibiotikami. Sestricka lekarky mi povedala, ze az budem v 34. tyzdni zas mi vezmu ster a zistia, ci streptokok zmizol. z tela prec, vraj moze pitnym rezimom odist z tela.
Aku mat eskusenost vy s tymto?Vdaka.

bajana
5. nov 2015

Streptokoka som nemala, ale malo ho dost kamosiek. Nie je to ziadna tragedia ani nic nezvycajne. Vraj je to normalna bakteria, ktora zije v crevach ci kde a v tehotenstve sa obcas zatula tam, kam nema. Injekcia vsetko vyriesi, zakladom je teda prist do porodnice vcas. Svagrina ale porodila do 2h od prijmu a aj tak vsetko ok....co viem, tak ziadna tehotna to dopredu nijako neriesila.

varticek
5. nov 2015

Na streptokoka pomáha tinktúra z kapucínky.

sardinka335
5. nov 2015

Toto sa nijako nerieši. Pokial ti streptokok nesposobuje ziadn eproblémy - len sa nachadza vo vaginalnej mikroflore tak nemáš čo riešiť. Nechapem čo riešiš ked ide rodiť cisarakom. Pri vaginalnom porode daju do žily ATB a tym to hasne - len ako zicher pre dieťa. Mne to tak dali 2x a porodila som za hodinu. Pri treťom porode mi ho už ster neukazal a tak mi nemuseli nič davať. Nemyslím si ze ,,pitným režimom,, sa ti z tela vyplaví...ale internet ,znese všetko,,. Bylinky a ,,vyhannanie parazitov,, by som nechala na čas po skončení dojčenia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre