icon

Čo pomôže na mykózu v tehotenstve?

fazulka22
3. nov 2014

Baby co je dobre proti mykoze v tehotenstve?

jihlavanka
3. nov 2014

ahoj, neboj sa kúpiť si v lekárni voľne predajné vaginálne čípky Candibene a potom na obnovu vag. flory Gynocaps alebo Fermalac (ten ale asi na Slov. nezoženieš...). Pozor - zavádzaj dovnútra prstom nie priloženým indikátorom, ten sa v teh. nesmie

sasa1983
3. nov 2014

nejedz sladké a pekne doplniť probiotiká, ja užívam celé tehu a uatiaľ som mykózu nemala...

roxana280
3. nov 2014

mne zaberá Saforelle, naozaj pomáha

darina1952
4. nov 2014

Na tvojom mieste idem radšej na gyndu nech ti lekár urobí aj výter a pošle do labáku, či tam náhodou nie je aj niečo iné ako len mykóza a samozrejme nech ti predpíše aj liečbu 😉 samoliečbu by som v tehu neriskovala 😉

chokma
4. nov 2014

najlepsia volba je doktor. 🙂 inak zvycajne predpisuju taky macmiror, vyplach rosalginom alebo este s takou vodickou s cajovnikovym olejom.

radlinka
4. nov 2014

Vysetrenie, odborna rada a ako doplnok PROBIOTIKA..pravidelne kazde rano, najkvalitnejsie. 😉 Inak na intimnu hygienu som spokojna so zn. CHILLI (ruzova)...je aj modre aj zelene balenie. Odvtedy no problem. x

1martulka
4. nov 2014

určite najlepšia je návšteva lekára...samoliečbu by som v tehu neriskovala, lebo si to nemusíš preliečiť a aj keď vonkajšie prejavy zmiznú, tak kvasinky môžu byť stále v tele, čo môže vyvolať aj skracovanie krčka a pod...ja som to mávala opakovane v prvom tehu a teraz pri druhom si zaklopem ešte nič (proste hormóny, to sa ovplyvniť veľmi nedá☹ )...ako prevencia menej sladké (hlavne nie navečer, pozor aj ovocie je sladké), probiotiká (ale mne napr. lepšie zabral Bkomplex), kyslomliečne výrobky ako acidko a pravidelná intímna hygiena
@jihlavanka...tie vag. čípky Candibene sú super, ale v SR určite iba na recept, aj mne najlepšie zaberajú

maca283
4. nov 2014

tae tree s manukov krem super vec pouzivala cele tehotenstvom pozri www.just.sk