Čo robiť, ak nepočujem srdiečko bábätka?
Mamicmy, prosim ukludnite ma.. cakam 2. Dieťatko, som 12+4tt. Mam doma dopler na pocuvanie srdiecka. Svojho prveho synčeka som pocuvala od 11 tt, VZDY som ho nasla. Toto druhe bábo som nasla tiez nejak 11tt, sice som.hladala 10.min, ale potom som nasla..medzitym som ochorela a pokazila.si zaludok. Bohuzial som.zjedla.po tme krajec chleba kde bol.naznak plesne a bolo mi cely den zle a mala som hnacku. Plus chripka. Crevne.problemy ma.presli ale.potom som chcela popocuvat srdiecko nič. Cely tyzden hladam, kazdy den ked maly zaspi, milimeter po milimetry a srdiecko nepocujem.len svoj tep a placentu. Okrem toho ma.presli.vsetky tehotenske priznaky a trpela som dost vyraznymi zavratmi, bolo mi neustale zle. A teraz nic. Citim sa ako netehotna. Pondelok mam termin na utz plus odbery.strasne sa bojim, uz cez tyzden som bola rozhodnuta,ze pojdem na pohotovost ale rozmyslela som si, ze mozno je naozaj nejak zalezené a neviem ho najst ale je to uplne nemozne , presla somkazdy milimeter maternice. 😭 prosim dievcata, boli ste takto niektora a bolo vsetko ok??
Dakujem. Zajtra ma čaká kyret. Nie je prvý, ale aj tak sa bojim. Hlavne, ze mi ho budu robit tam,.kde som.porodila svojho.synceka. chcem prezit zajtrajsok a vyrovnavat sa s tym.

Dakujem za kazdy povzbudivy komentar.tie zle priania sa vrátia k cloveku i ked neprajem nikomu. Dnes na sone sa zistilo ze mojmu malemu bábu dotlko srdiecko. Toto sem pisem v stave ked nevidim od slz, len aby bolo nejake poucenie z tejto diskusie. Vzdy dajte na svoje pocity zienky. Vzdy. Tie vas nikdy neoklamu.
@anonym_autor velmi ma to mrzi ☹ vela sil 🫂