icon

Čo robiť s hematómom v 6. týždni?

elisabetta14
26. nov 2024

Ahojte som v 6TT, vytúžené bábätko po potrate. Na sóne mi našli hematóm cca 7x8mm. Mám potvrdené srdiečko a gestacny vačok má 10mm. Hrozne sa bojím, že znovu kvôli hematomu potratim. Mám iba ležať. Máte s tým skúsenosť? Podarilo sa? Hematóm sa strebal alebo začal krvácať? Mali ste nejaké lieky?

Strana
z2
elisabetta14
autor
26. nov 2024

@maryetta u mňa určite pre tehotenstvom nebol. Mala som potrat potom som bola na kontrole tam bolo všetko ok a teraz sa počas tehotenstva sa zjavil

venusa85
26. nov 2024

@elisabetta14 ja by som nepodcenovala. Radšej 3x zbytočne. Ja som mala cele tehotenstvo rizikové, často som bola v nemocnici kvôli častým stahom maternice.

elisabetta14
autor
26. nov 2024

@venusa85 ano, preto som šla dva dni po sebe. Na pohotovosti ma úplne odbili. Moja gynekologička ma vyšetrila poriadne. V podstate už druhy týždeň mám kontorlu 2x vždy v pondelok a štvrtok.

venusa85
27. nov 2024

@elisabetta14 nenechaj sa odbiť, ak sa ti niečo nebude pozdávať, chod na pohotovosť. A povedz im, ze sa bojíš, lebo už si mala potrat a nechceš nič zanedbať. Niektorí lekári sú fakt...držím palce

elisabetta14
autor
27. nov 2024

@venusa85 áno, urobím to tak. Zajtra mám kontrolu u svojej doktorky, tak snáď tam bude všetko ok.

elisabetta14
autor
28. nov 2024

Ahojte, na kontrole všetko ok. Najbližšia až 18.12.2024. Zdá sa mi to že je tam veľký časový rozdiel. Tak snáď sa medzitým nič nepokazí

smajliica
28. nov 2024

Super, drzim palce nech to dobre pokracuje 🙂

sense
28. nov 2024

@elisabetta14 super, tak nech to vydrží...veľa oddychuj, nenamahaj sa a myslí pozitívne. Držím palce

Strana
z2