Čo robiť s hematómom v 6. týždni?
Ahojte som v 6TT, vytúžené bábätko po potrate. Na sóne mi našli hematóm cca 7x8mm. Mám potvrdené srdiečko a gestacny vačok má 10mm. Hrozne sa bojím, že znovu kvôli hematomu potratim. Mám iba ležať. Máte s tým skúsenosť? Podarilo sa? Hematóm sa strebal alebo začal krvácať? Mali ste nejaké lieky?
@elisabetta14 ja by som nepodcenovala. Radšej 3x zbytočne. Ja som mala cele tehotenstvo rizikové, často som bola v nemocnici kvôli častým stahom maternice.
@venusa85 ano, preto som šla dva dni po sebe. Na pohotovosti ma úplne odbili. Moja gynekologička ma vyšetrila poriadne. V podstate už druhy týždeň mám kontorlu 2x vždy v pondelok a štvrtok.
@elisabetta14 nenechaj sa odbiť, ak sa ti niečo nebude pozdávať, chod na pohotovosť. A povedz im, ze sa bojíš, lebo už si mala potrat a nechceš nič zanedbať. Niektorí lekári sú fakt...držím palce
@venusa85 áno, urobím to tak. Zajtra mám kontrolu u svojej doktorky, tak snáď tam bude všetko ok.
Ahojte, na kontrole všetko ok. Najbližšia až 18.12.2024. Zdá sa mi to že je tam veľký časový rozdiel. Tak snáď sa medzitým nič nepokazí
Super, drzim palce nech to dobre pokracuje 🙂
@elisabetta14 super, tak nech to vydrží...veľa oddychuj, nenamahaj sa a myslí pozitívne. Držím palce

@maryetta u mňa určite pre tehotenstvom nebol. Mala som potrat potom som bola na kontrole tam bolo všetko ok a teraz sa počas tehotenstva sa zjavil