icon

Čo robiť s nevoľnosťami v práci počas tehotenstva?

Dnes o 11:57

Ahojte pracujem v callcentre kde nam idú hovory za hovorom, vytáča to automat. Ide o to ze som tehotna a mam strasne nevoľnosti cely den. Zvraciam casto. Musim.odbiehat na WC. Zatiaľ sa vedúca nepýtala na dovod .nevedia ze skm tehotna . Co robit pri takej práci, nestíham sa ani najesť poriadne akoby som mala su dake lieky na nevoľnosť

grandzero9
Dnes o 12:00

skus sa poradit s lekarkou, ak to mas takto, mala by ta vypisat na pn, vsak toto nebudes vobec davat, ak ti to za par dni neprejde.

autor
Dnes o 12:01

Na pn nemozem ist som samoživitelka a z pn nevyzijeme

valiant
Dnes o 12:04

@anonym_autor Treba ísť za gynekologičkou. Existujú lieky na nevoľnosť pre tehotné.

anonym_33e1d9

su lieky pre tehotne proti zvracanou, volaj gynekologicke

michaela329

Sú lieky na nevoľnosti, pýtaj u gynekológa.

parvinka0001
Dnes o 12:09

Sú síce lieky a nie každému záberu . Ja som hneď skončila v nemocnici a nemohla som absolútne fungovať .buď som spala alebo vracala. Takže som bola celý čas pn

anonym_c89dd9
Dnes o 12:11

Ja som mala lieky proti nevolnosti, ale aj tak som bola PN. Nepresla som sama ani z postele na WC.
Prepac, ale samozivitelka,.... To ako ze otec je duch svaty?

rivini
Dnes o 12:13

@anonym_autor uprimne, ak ta cely cas napina, je to uplne legitimny dovod na PN. Patri to k diagnozam, pre ktore ta lekar kludne moze vypisat. Zamestnavatel nemusi vediet dovod PN-ky.
Na nevolnosti sa klasicky predpisuje Xonvea alebo Cariban. Obe vsak otupuju, nemozes soferovat auto a sposobuju zavraty. KDE je otec dietata?

arianna25
Dnes o 12:16
@anonym_autor

@anonym_autor budeš mať PN a potom aj tehotenské

arianna25
Dnes o 12:20

Každej niečo iné zaberá, niekomu nič. Cola, zázvorove lizatka, trochu jesť lebo ani hladná ani veľmi najedená, nijak nedobre. Neviem ale ja som prácu nedávala. Ostala som doma.

anonym_8f10ad
Dnes o 12:26
@anonym_autor

@anonym_autor samozivitelka tehotna? ci ako tomu mam rozumiet? niekedy zial ani lieky ani ziadne dobre rady nezaberu... potom si clovek ozaj nevyberie...

autor
Dnes o 12:28

Opýtam sa teda doktorky. Otec dieťaťa zahynul nedávno pri autonehode. Ale dakujem za vyryvacne odpovede

anonym_dc0a1f
Dnes o 12:36
anonym_68cf45
Dnes o 12:38

Už si postovala jeden príspevok, kde si chcela ist na pn .. daj si od dr predpisat xonveu

simca06022011
Dnes o 12:43

no.. zalezi od mesiaca tehotenstva... niekedy je sanca ze to prejde... naozaj sa treba spytat lekarky, mne byvalo velmi zle tiez, ale vasinou to pocas dna preslo postupne. Mne stacilo proste stravu nejak riesit, zazvor mi pomahal :D ale aj tak som rana prevracala az do porodu a v autobusoch/aute som isla zomriet...

anonym_dea262
Dnes o 12:48

Pytaj si Xonveu, uplne bezne sa tehotnym predpisuje Aj ja som ju brala. Na nevolnosti naozaj vyborne zabrala. Jedina nevyhoda - hrozne ma bralo na spanie. Drz sa.

januska12323
Dnes o 12:52

V prvom rade v práci oznám písomne tehotenstvo, ľudia nie sú blbí a niekto šikovný ťa môže kľudne podraziť.

anonym_31afaa
Dnes o 12:53

mne bolo zle celý deň, jedla som v posteli po ležiačky inak išlo všetko von, ja som bola PN ak som mala ísť k lekárovi tak s čípkom Torrecan, v potravinách ma napínalo nakupoval muž... moja rada - skús zázvorové lízatká a jesť po troškách koľko ti pustí, z liekov budeš ospalá

anonym_c89dd9
Dnes o 13:19
@anonym_autor

Opýtam sa teda doktorky. Otec dieťaťa zahynul nedávno pri autonehode. Ale dakujem za vyryvacne odpovede

@anonym_autor to nebolo vyryvacne. Tu info si neuviedla.
To bol rychly sled udalosti, to mi je luto. Avsak zdravie je zrejme prednejsie.
Vybav si teda vdovsky.