Čo znamená bolesť v podbrušku v 35. týždni?
Som v 35.týždni a cítim stupňujúce sa bolesti v podbrušku ako pri silnej menštruácii.Bolesť vystreľuje až do krížov.Bolia ma až stehná..Po včerajšku to prešlo a dnes to začína zas.Čo to znamená??
@aduskapo Daj si teplu vanu/ sprchu (ak neodisla voda mozes aj vanu) a sleduj sa ak bolesti prestanu islo o falosne kontrakcie a ak sa bolest stupnuje a je v pravidelnych intervaloch tak cca 10 minut a menej isla by som do nemocnice alebo si tam zavolaj. Vystrelujucu bolest do krizov a stehien som mala uz pri porode, dovtedy som mala falosne kontrakcie do krizov a trochu v podbrusku.
no po sprche to ustúpilo...takže to bude asi ono....Trochu ma to vystrašilo, lebo sa to začína opakovať každý deň....a už mi začína sem tam tvrdnúť bruško, no nešpiním a nemám ani iné ťažkosti
takže sa nemusím báť?? že to príde napr. budúci týždeň... môže to trvať aj dlhšie..??
@aduskapo Pises ze sa bolest stupnuje... zasla by som za Dr. nech sa pozrie na krcok. Ak ti k tomu este tvrdne brusko rozhodne nevahaj. Pisem ti z nemocnice, hospitalizovali ma priamo z poradne pre hroziaci predcasny porod otvorenu ma. 4 cm hoci nasledne za 3 dni monitorovania namerali Len 1 kontrakciu... A predtym som vobec nic necitila...
Ja som bola na poradni v pondelok a bola som úplne zatvorená.....preto ma znepokojili tie bolesti včerajšie....
@aduskapo ahoj, som na tom nejako podobne, posledný tyzden, resp. tyzden a pol citim obcas taku ako keby palivu - rezavu bolest - stahy v podbrusku... tiez som to pripisala falosnym kontrakciam .... lebo to trva len chvilocku a prestane to... obcas sa objavi aj chvilkove stvrdnutie bruska. V piatok som bola na poradni, doktor ma vysetril ,vzal stery, ci nejde o nejaky zapal.... vysil mi akurat davky magnezia, zakazal dlho stat a vela chodi, ziadne namahanie ... rovnako mi predpisal aj 2xkrat na den detsky paralen. Ale upozornil ma, ze sa moze nastartovat predcasny pôrod a ze aspon do 36.tyzdna by som mala vydrzat a davat si pozor
No bola som dnes na pohotovosti do istoty.....všetko je v poriadku....maličký má 2,2 kila...takže v norme srdiečko mu bije ako zvon.... a neotváram sa..aspoň dúfam v správe mám napísané hrdlo 1- 1,5 cm...je to v norme??
Ahoj,určito to boli len poslíčkovia,,daj si kludový režim,a nebbooj ešte potiahneš do konca.. 😉

@aduskapo pravdepodobne su to braxton- hicks kontrakcie, alebo ludovo povedane poslickovia.
daj si horucu sprchu, ak to prejde, su to falosne kontrakcie, ak sa bolest zintenzivni, tak volaj do porodnice.