icon

Čo znamená občasné bolestivé tvrdnutie brucha v 26. týždni?

maminkynafazulka
22. jan 2016

Co to znamena? V stredu som s tym bola u gyn.. 3x mg..krcok ok.. mam sa obavat? Tvrdnutie je 3-4x za hodinu.. plus minus..

seahorse27
22. jan 2016

3-4 x za hodinu je vela. V tvojom týždni je norma do 5x denne.

mirkava
23. jan 2016

Mne tvrdlo brucho dosť často a najčastejšie v noci, ale už si nepamätám kolko x za hodinu to bolo. AK ti povedal Dr. ze ok tak asi ok . Keď sa ti to nebude pozdávať choď znova ....

kankam
23. jan 2016

Pokial mas krcok v pohode,tak sa netrap.Ja som mala vdaka dcerinej aktivite extremne drazdivu maternicu, kopala strasne, od 30 tt som mala aj lieky lebo sa mi skratol krcok a bolo sonm otvorena na 2 cm, rodila som v termine a vsetko ok.Len som bola od 30tyzdna doma oddychovala a polehava, proste ziadne nervy a stres ako v praci, konecne som vychutnala tehu.

alysea
23. jan 2016

To je casto. Je fajn, ze krcok je zatial ok, ale pri takejto castej cinnosti sa moze zacat skracovat. Pokial aj pri 3 tabl magnezia mas takto casto stahy treba zajst k lekarovi a bud Ti zvysi este magnezium alebo navrhne nieco, ja som od 19tt lezala na infuziach kvoli tomuto

lexilaracroft
23. jan 2016

Ja som s tym mala problem vcera z nicoho nic sa mi to opakovalo kazde dve minuty po dobu pol hodiny a potom to prestalo. Mam tusenie ze babo pride skor. Moja mama sa narodila v 7 mesiaci a vazila kilo. Zatial sme ok ale co ak sa to bude opakovat zase