icon

Covid-19 v prvom trimestri

22. nov 2021

Bol niekto v prvom trimestri pozitívny na covid? Ako to dopadlo?

konikkon
•
22. nov 2021

Ano. Poznám z blízkej rodiny. Mala ľahký priebeh, 2 dni ju bolela hlava, potom to preslo a zvyšok tehotenstva bezproblémový. Uz ma narodené zdravé a krásne dieťa.

autor
•
22. nov 2021

@konikkon dakujem

fenakova
•
5. jan 2022

Ahojte je tú niekto ktoré prekonal covid v prvom trimestri som 10+3 týždeň a dnes mi vyšiel pozitívny test zatiaľ mám len bolesti hrdla bojím sa aby to neohrozilo bábätko budem rada ak sa mi ozve niekto kto si tým prešiel a je všetko v poriadku

autor
•
6. jan 2022

@fenakova ja som mala covid asi v 8 tt. A vyzera byt vsetko v poriadku.

fenakova
•
Autor odpoveď zmazal
•
fenakova
•
6. jan 2022

Malá si ľahký priebeh? Mňa zatiaľ iná hrdlo boli dúfam že nič viac nebude ach :(

mattkapd
•
6. jan 2022

Tiež som mala v 1 trimestri a už pri mne leží skoro 3 mesačná princezná..

fenakova
•
6. jan 2022

@mattkapd ozaj a malá si ľahký priebeh? Neboli žiadne komplikácie

mattkapd
•
6. jan 2022

@fenakova úplne ľahký.. Troska nos a troska hrdlo ale nič hrozme
.. Teda ja to nechcem zlahcovat ale pred pôrodom som nachladla a teda bolo to niečo strašné.. Ani spať sa nedalo.. Cítila som sa hrozne len som sa modlila nech ešte neporodim lebo som nechcela malú nakaziť a fakt som si v tom stave nedokázala predstaviť ani len rodit

fenakova
•
6. jan 2022

@mattkapd takže ešte aj pred porodom si nachladla? A chvála Bohu verní ok ano? Tak trošku si ma povzbudila ďakujem verím že búde všetko ok 🙂

autor
•
6. jan 2022

@fenakova mala som zvysenu teplotu, dost som kaslala a dutiny upchate. A k tomu som mala nehu nevolnosti.
Neboj sa, bude to dobre. Drzim prsty 🙂

fenakova
•
6. jan 2022

V akom týždni si teráz? Držím prsty a ďakujem sa povzbudenie 🙂

fenakova
•
6. jan 2022

Si očkovana? Ja nie

autor
•
6. jan 2022

@fenakova ja som v 15 🙂Nie, nie som ockovana.. do maja by som mala mat protilatky... Ale potom sa asi dam zaockovat po porode.

fenakova
•
6. jan 2022

Aha ja len či počas covidu si bola očkovana... čiže nie ani ja nie som uvidím tiež po pôrode.... držím prsty 🙂