icon

Covid-19 v tehotenstve

jeanine1983
22. aug 2022

Ahojte babule,ste tu nejaké budúce maminy čo sa nakazili v poslednom čase aktuálnou variantou vírusu?

michaelan92
22. aug 2022

Ahoj, ja som mala cca pred mesiacom a pol. Bol to covid alebo nejaky chripkovy virus. Robila som si test iba doma a bol pozitivny. Horucky 39 cca 2 az 3 dni. Brala som paralen, vit D a C

angeli121212
22. aug 2022

Ahoj my sme to schytali obaja s manželom, jeden deň som mala horúčku 38, to som si sťahovala paralenom a potom už len sopeľ a kus kašeľ. Brala som klasické tehotenské vitamíny a pila citrónový čaj s medom.

timilv
22. aug 2022

Ahoj. Ja som akurát po. Bola som neskutočne unavená a bolelo a celé telo-kosti, svaly, dokonca aj koža na nohách a korienky vlasov. Som v 36týždni, skončila som na pohotovosti s problémami s dýchaním, ale mala som šťastie na super doktorku a sestričky, ktoré sa mi naozaj venovali, dali rady ako ležať, meniť polohy, čo robiť keď sa mi zhorší stav. .. Dostala som antibiotiká a vitamíny. Dnes som 8. deň od pozitívneho testu a už pomaličky začínam fungovať

trinneo
22. aug 2022

Prave prekonany covid, som v 5 mesiaci, covid tento rok uz druhy raz(prvy vo februári) a priebeh omnoho lepsi ako prvý, 3-4 dni skriabanie v hrdle a potom upchaty nos, ale ten nos mi nechce prejst,kedze to neprehanam so striekanim a striekam musonasal/otrivin len na noc, aby som mohla dychat...

siss98
27. aug 2022

Ahoj ja som prekonala deltu v 6tt to som dva týždne len ležala. Teraz som prekonala v 38 tt mala som dva dni teplotu, hlava ma bolela a potom to prešlo všetko