Covid-19 v tehotenstve: Aký ste mali priebeh?
Ako dlho ste boli choré?a aký ste mali priebeh? ďakujem
@lasona ako dlho ti to celé trvalo? ďakujem
Mne aj cca 2-3tyzdne,bez liekov to bolo na dlho
Týždeň mi bolo zle, horúčky, strana bolesť tela. Ďalší týždeň som bola slabá neskutočne a až na ten tretí týždeň som bola ako tak ok
Tyzden slabá, spavá,, kasel (ale nie hrozny), teploty a mesiac upchaty nos nonstop, nemohla som spávat.
Akurat mam uz 2tyzdne.
Takze akurat na prelome 8-9mesiac.
Zacalo to v noci kedy sa mi tazko dychalo. Z toho potom bolest hlavy. Bolel ma chrbat. Krize. Klby. Ruky nohy. Hrdlo.
Toto bolo asi 3-4dni najhorsie. Akurat na ten 4.den som stratila chut,cuch.
Stale som unavena-neviem ci kvoli kovidu alebo aj z tehotenstva…. Ale teda ozaj zaberak ☹
Brala som len paralen a caj caj caj caj….
Lahky bez teplot iba 2x paralen plusitte teplej vody na hrdlo cesnak a med cesnak a med a dokola a vyliecila som sa drzim prsty
Prechladnutie asi týždeň, kašeľ 3 mesiace.. alebo dlhšie.. už si nepamatam
Žienky a čo ste užívali?ja som si dala Paralen ,2x pri stúpajúcej teplote a inak len naparovanie a kloktsnie slanej vody ...včera mi už manžel kúpil stop nádcha a stop kašeľ pastilky..dnes som 5 deň ale ono to je stále takéto😞ako už by som sa cítila aj lepšie nabiť toho nosa 😞
@lucia13022023 mala si aj najeke lieky?
@jaond19 ten nos 😞mám to tak od soboty a už som na nervy
Skús HYPERtonicky sprej do nosa, napr Quixx, mne to pomohlo. Lepšie sa mi dýchalo. Isotonicky na stiahnutie sliznice nefunguje.
Mam 2 t do porodu,a covid mame uz 3 tyzdne cela rodina😏 ja asi najhorsi priebeh,silny kasel az ma rebra a brucho bolia,neprestavajuce sople 😒
Paralen od horúčky ale dávala som si ho len keď bolo už veľmi zle. A doktorka mi predpísala zodac no nebrala som ho
Ja som si davala aj Olynth a Jox do hrdla. A ten Paralen.

Ako klasické prechladnutie, akurát kašeľ som mala taký, že mi išlo pľúca roztrhnúť..lieky žiadne...nič som nemohla