Covid v 29. týždni
Ahojte , dnes som zistila že mám covid - mali ste niektorá tiež ? Bojím sa aby sa malému nič nestalo
Mala som pocas tehotenstva kovid 3x.. vsetko ok, ja aj mala
Ja som dostala covid dva tyzdne pred terminom porodu. Najhorsie bolo ze som nemohla hocijake lieky ale dalo sa to zvladnut v pohode.
@dadka1234554321 nie je to najhorsia choroba, treba zmierňovať príznaky. Zasa 9m tehotnestva je pridlhá doba na to, aby sa na tehotnu nic nenalepilo. Mne zacina 35tt a tiez mam aktualne covid. Mala som iba zvysenu teplotu, no pocitovo som sa citila akoby som mala 39. Boli ma hrdlo, mam kašeľ. A na zaciatku ma dva/tri dni boleli krize, chrbat a nohy ako ked rasties. No aktualne co pocuvam o chrípke, tak tam su horucky aj 10 dni a to je ovela horsie.
Si ockovana? Ak ano, hned vacsina starosti dole. Denne podavaj hlasenia obvodnemu lekarovi, meraj si teplotu a oxidaciu (oxymetrom). Teploty do 39.5, extremna slabost a oxidacia do 90% sa stale povazuju za mierny priebeh. Horucka a infekcia sposobuje problemy hlavne vo velmi ranom tehotenstve, teraz by to uz ublizit nemalo. Kludovy rezim a zrazaj teplotu detskym Paralenom. Ber vitaminy, pi vela vody a drz sa!
@dadka1234554321 nic mu neublizi neboj sa

@dadka1234554321 záleží od priebehu...netreba stresovať, teraz sú už ľahšie priebehy ako kedysi....