Covid v 29. týždni
Ahojte , dnes som zistila že mám covid - mali ste niektorá tiež ? Bojím sa aby sa malému nič nestalo
Ja som dostala covid dva tyzdne pred terminom porodu. Najhorsie bolo ze som nemohla hocijake lieky ale dalo sa to zvladnut v pohode.
@dadka1234554321 nie je to najhorsia choroba, treba zmierňovať príznaky. Zasa 9m tehotnestva je pridlhá doba na to, aby sa na tehotnu nic nenalepilo. Mne zacina 35tt a tiez mam aktualne covid. Mala som iba zvysenu teplotu, no pocitovo som sa citila akoby som mala 39. Boli ma hrdlo, mam kašeľ. A na zaciatku ma dva/tri dni boleli krize, chrbat a nohy ako ked rasties. No aktualne co pocuvam o chrípke, tak tam su horucky aj 10 dni a to je ovela horsie.
Si ockovana? Ak ano, hned vacsina starosti dole. Denne podavaj hlasenia obvodnemu lekarovi, meraj si teplotu a oxidaciu (oxymetrom). Teploty do 39.5, extremna slabost a oxidacia do 90% sa stale povazuju za mierny priebeh. Horucka a infekcia sposobuje problemy hlavne vo velmi ranom tehotenstve, teraz by to uz ublizit nemalo. Kludovy rezim a zrazaj teplotu detskym Paralenom. Ber vitaminy, pi vela vody a drz sa!

@dadka1234554321 záleží od priebehu...netreba stresovať, teraz sú už ľahšie priebehy ako kedysi....