Cysta na vaječníku a tehotenstvo: Skúsenosti a rady?
Ahojte mal niekto potvrdené tehotenstvo s zároveň aj 6cm cystu na vaječníku ? Dakujem
@meriembou aj si mala bolesti brucha a podbruska ?
Mala som už termin na laparoskopiu kvôli veľkej (8cm) cyste na vajecniku a do toho som otehotnela. Laparoskopiu som mala 3 mesiace po pôrode a nakoniec mi zobrali cely vaječník.
@princezna211 ano, dokonca tri. Na zaciatku mi ich pri kontrole vzdy merala. Nezmensovali sa, potom to uz neriesila, ked bolo babo vacsie. Po porode ma kontrolovala a nic, zmizli.
Dve na lavom vajecniku x 4cm...co s nimi je netusim, lekar to uz potom ani nekontroloval
@anjelicek26 aj si bola tehotná
@princezna211 tak sme uz v 23.tyzdni s malym...
@anjelicek26 super ❤️aj tá oblievali brucho a tak ? Ja sa bojim
@princezna211 tak ta strana prvy trimester dost tahala, prve tyzdne som sa aj bala, ci to nebude mimomaternicove. Nastastie je ale vsetko v poriadku, maly rastie ako ma...
@anjelicek26 ale myslím tak aby cesty nepraskla alebo tak
@princezna211 tak lekar vravel, ze prasknu alebo sa vstrebaju, ale proste pri silnej bolesti smer nemocnica... kvoli tomu, ze by sa mohol pod vahou cysty pretocit vajcovod a vajecnik a zle prekrvenie potom pripadne o neho prijst, boh vie co este...kazdopadne sledovat, oni by to riesili laparkou aj pocas tehu, keby sa take nieco stane... ale nestalo... tak snad sa vstrebali...

@princezna211 Áno na začiatku tehotenstva 5 cm na vaječníku,neskôr sa vstrebala