icon

Depresia v tehotenstve. Aké bude bábo?

miley33
31. jan 2017

Ahojte,chcem sa informovat u vas mozno s tym ties niektora mate skusenost.. ide o to ze som tehotna..na babo sa tesim chcem ho a lubim ho uz teraz..no mam cele tehu debky a to koli vsetkemu co sa na mna nakopilo. Dlhy,hypot.na dom v ktorom sme nestastny...nezhody v rodine..vyhorenie domu..proste vsetkooo ... ozaj keby som to mala vsetko pisat,tak je z toho roman. . Mnoho ludi blizkych ludi ako su rodicia..ma len dali do dlhov a nic viac..klamem priatelovi lebo viem ze ak sa o nich dozvie,opusti ma..mam 5 tyzdnov do porodu a uvedomujem si ze som cele.tehotenstvo v strachu,placu a depkach..prosim vas,mala niektora z vas take problemy??a mate zdrave babo??? Mam strach aby sa na neho nicz toho nenalepilo..za pochopenie dakujem

scarlett1410
31. jan 2017

ja som mala ine problemy, ale pocity podobne..a babatko bolo zdrave, je skvele, usmiate..akurat v noci vela vstaval. a stava nvm ci to ma suvis. podla mna sa. emusis bat

lucka_d
1. feb 2017

@miley33 ja som dieta takej maminy co preplakala vacsiu cast svojho tehotenstva a myslim si, ze som v poriadku 🙂

slavka1811
1. feb 2017

ja som mala tiez tazke chvile pocas tehotenstva,neboli to problemy ako mas ty ale stres v praci a dalsie okolnosti...jednoducho som tehotenstvo tazko znasala v pozitivnej nalade aj ked na miminko som sa tesila najviac na svete.najlepsie mi bolo ked som bola sama,vyhybala som sa okoliu,teda az ked som nastupila na matersku,bo v praci sa ludom vyhybat nedalo...no proste cudne stavy a tiez som sa bala ,ze to bude mat negativny dopad na miminko...po zdravotnej stranke je vsetko ok.zdrava "ako repa",nie je ani velmi placliva ani nebola ked bola uplne malinka,akurat je dost zuriva ked uz sa rozcerti.neviem ci to je tym,ze som bola ja mimo pocas tehotenstva abo ma taky temperament(po mne)...ale urcite je lepsie byt aspon podla moznosti v klude aj ked sama na vlastnej kozi viem,ze to nieje ale vobec jednoduche

libawet
1. feb 2017

@miley33 ak Ťa priateľ skutočne ľúbi, tak by mal pochopiť, aké problémy máš a nemal by Ťa opustiť, tým skôr, ak je to jeho dieťa....tomuto, čo si napísala, teda veľmi nerozumiem....čo sa týka tých depresií a stresov, nemalo by to mať na dieťa vplyv.

miley33
autor
2. feb 2017

Och zienky ja vam tak dakujem ... upokojilo ma to.. ozaj sa snazim byt v pohode ale je to tazke. Ties som sa vyhybala ludom az do teraz no mam kratko pred porodom a uz musim byt u nasich lebo pritel furt v robote a nasi sa boja ma nechavat samu doma no ked mam pravdu povedat je mi tazko byt s ludmi..len mi pripominaju problemy a tak .dufam ze moja mala bude ok uz mi na nicom inom nezalezi