Dieťatko mám uložené veľmi nízko
ahojte maminy...chcem sa opytat ci ste mali niektora skusenost s tym ze lekarka vam povedala ze mam babo ulozene strasne nizko a ze my hrozi ze sa zacnem z toho tlaku co my babo tlaci otvarat..velmi sa toho bojim mate niektora skusenost s tymto ci sa to moze upravit bojim sa ze predcasne porodim..dakujem
Ahojte maminy... ja mam cele tehotenstvo babetko nizsko polozene a vobec mi nezakazal chodit skor sa trosku chybat a aj oddychovat ale nie cele dni to neni dobre pre vivoj babetka ja aj cvicim a maly je zdravy ..trosku ho postuchol ale pokial sa neotvarate a vsetko je ok nemate sa coho bat.... jasne treba oddychovat ale aj sa pohybat trosku nebojte sa naminy ak vas lekar pozoruje nemate sa coho bat .. lebo ak je zena zviknuta na pohyb abo cvicenie neje dobre stym prestat ..treba byt optimisticky a nebat sa lebo kazda zena a aj porod je iny a zavisi to od viacerych veci ...halvu hore maminy vsetko bude dobre

@tanag dakujem🙂 urcite vydrzis, len lez co najviac, nic nedvihaj a naozaj sa setri