icon

Dieťatko mám uložené veľmi nízko

gabulka333
13. dec 2013

ahojte maminy...chcem sa opytat ci ste mali niektora skusenost s tym ze lekarka vam povedala ze mam babo ulozene strasne nizko a ze my hrozi ze sa zacnem z toho tlaku co my babo tlaci otvarat..velmi sa toho bojim mate niektora skusenost s tymto ci sa to moze upravit bojim sa ze predcasne porodim..dakujem

Strana
z3
kacko12
4. okt 2018

@tanag dakujem🙂 urcite vydrzis, len lez co najviac, nic nedvihaj a naozaj sa setri

tanag
4. okt 2018

@kacko12 viesco ja už len ležím Vice mene ,chudák manžel to má na starosti 🙂 aký si mala pôrod?

kacko12
4. okt 2018

@tanag tak si to vychutnaj😉 po porode si uz velmi nepolezis😀 porod bol super, rychly, vychytala som uzasnu doktorku, uplne mladucku, ale bola super a s nou aj vsetky sestricky, ktore tam boli.

tanag
4. okt 2018

@kacko12 no ja by som radšej fungovala normálne ,keby mi to stav dovoľuje 🙂 inak aj ty si babo cítila tak nízko mne príde že mám jeho hlavu pomaly až medzi nohami a to som len v 30tyzdni a v akej nemocníc si rodila?

kacko12
4. okt 2018

@tanag tak to je jasne, kazda baba by radsej vladala az do konca. Ja som tiez tak citila vsetkych troch, najviac asi prveho a rodila som ho po termine☺ v Leviciach som rodila.

tanag
4. okt 2018

@kacko12 no veď jasne ,hlavne nech to dobre dopadne, bodaj by tak ako tebe 🙂 a ako sa vola maly?

petulienka28
23. apr 2020

Ahojte maminy... ja mam cele tehotenstvo babetko nizsko polozene a vobec mi nezakazal chodit skor sa trosku chybat a aj oddychovat ale nie cele dni to neni dobre pre vivoj babetka ja aj cvicim a maly je zdravy ..trosku ho postuchol ale pokial sa neotvarate a vsetko je ok nemate sa coho bat.... jasne treba oddychovat ale aj sa pohybat trosku nebojte sa naminy ak vas lekar pozoruje nemate sa coho bat .. lebo ak je zena zviknuta na pohyb abo cvicenie neje dobre stym prestat ..treba byt optimisticky a nebat sa lebo kazda zena a aj porod je iny a zavisi to od viacerych veci ...halvu hore maminy vsetko bude dobre

jessi06
9. jan 2024

@zdenus11 ahoj tiež mam nízko položene babo som v 16tom týždni lekár mi tiež odporučil oddych ak nechcem aby sa niečo stalo áni dlho nevydržim byt na'nohách. Stači len vykladát nohy alebo aj vankúš pod zadok treba?

Strana
z3