icon

Dieťatko tlačí na obličku

30. sep 2025

Ahojte idem si po radu alebo skúsenosť , akurát som sa vrátila z pohotovosti kvôli veľkým bolestiamv oblati krížov ,kde mi zistili že mi mala tlači na obličku dali mi injekciu a poslali ma domov, len teraz ja neviem ako to bude ďalej veľa mi o tom nepovedali len toľko že je to bežne , som v 33tt , moja otázka znie či sa to niekomu zlepšilo samo alebo to už takto musím vydržať do pôrodu ? Za každú odpoveď ďakujem

anonym_a4ab12
30. sep 2025

@anonym_autor ahoj, mna práve preto hospitalizovali v 24tt, mala som z toho zápal obličiek podali mi atb v infúziach. Potom keď bábo zmenilo polohu už ma nebolelo

pinkgirl
30. sep 2025

Ahoj, zažila som presne to isté v prvom tehotenstve až na to, že si ma lekári posúvali medzi sebou a nevedeli z čoho sú bolesti. Nakoniec som sa dostala na urológiu kde ma vyšetril veľmi skúsený pán doktor (bývalý primár) a ten to trafil - plod tlačil na horné močové cesty a obličku. Počas praxe toho ozaj veľa zažil a tak bola jeho liečba fakt účinná. Keďže som mala bolesti prevažne na pravej strane, tak mi kázal spať na opačnom boku. Aj po práci som si tak ľahla. Do 2 dní bolesti prešli. Snáď to bude aj tvoj prípad.

anonym_d05d6c
1. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja som to tak mala. Bola som tiez na uro. Dr ma vysetril, ale potom dcera zmenila polodu a bolo to v poriadku. Nebrala som ziadne lieky. Byva to celkom bezne, ak by sa ti stav zhorsoval, navstiv opakovane dr alebo pohotovost.

anonym_aa6379
1. okt 2025

@anonym_autor aj ja som to mala, obrovské bolesti, ale kým som bola na pohotovosti to začalo popúšťať. Dali mi aj nejakú infúzku ale potom už lieky žiadne len mi kázali rýchlo prist ak by mi prestal odchádzať moč alebo sa niečo zhoršilo. Viac sa to neopakovalo a všetko bolo v poriadku.