Dieťatko v 34. týždni je malé
Ahojte maminky som v 34tt a som prvorodicka.do teraz mi na vysetreniach stale hovorili ze je vsetko v poriadku ale vyplasila ma kus moja gynekologicka ktora ked ma pozerala povedala najskor ze dietatko neni ani male ani velke p.o. 3minutach bez pozerania ma mi povedala ze je dietatko dost male a to vsetko hodnotila bez sona.tak neviem mam teraz obavu a strach... 32tt som bola na sone a na prietokoch cvsetko mam v poriadku a doktor povedal ze dietatko ma primeranu velkost.mate niektora taku skusenost?dakujem vam
Mima283 neda sa mi oznacit ta tak musim takto 😀 ano bez sona...ona je carovna 😂 ja ju hned po porode menim a pojdem k inej
Na 34.t mas brusko akurat,povedala by som ze aj dost velke.
Vsetci vravia ze to bude chlapcek 😊 ale to prekvapenie fakt stoji zato 😊 kazdy mi rozprava ze ako to mozem vydrzat nevediet ale lubim ho rovnako ci by to bol chlapcek ci dievcatko 😊 dakujem 😊
potom napíš kolko mal a zmen mudr aby takéto mudrosti na základe pohladu vynášala 😀 😀
necitam komentáre- len v skratke ti poviem- ja kazde sono som mala ,,zle,, s tym ze maly bol tak cca 3 tyzdne pozadu s velkostou bruska a pod... maly sa narodil sice mensi- mal 2850 gramov 51cm- v 39 tyzdni.... takze bol ako babika a teraz? sa to otocilo- ma 6 mesiacov a je vysoky ze kupujeme oblecenie na 9 mesiacov... ma dlhe nohy a je chudy dlhy- tak sa vôbec nestresuj 🙂
Jasne potom napisem vsetko ako dopadlo 😊 aj mne to mamina moja hovorila tiez som sa narodila malicka a potom som vsetky deti prerastla 😁

Prietoky mam v poriadku,uzavreta som aj dietatko je dolu hlavickou takze uz len spokojne pockat na den D a vytiesat sa s malej/maleho Lebo nevieme co budeme mat chceme sa nechat prekvapit 😊naozaj vedia niekedy doplasit mamicku a hlavne prvorodicku ktora vsetko inak preziva vsetko je prenu nove ale citim ze je vsetko v poriadku,malinke vyhladkuvam a spievam mu(aj Ked spev nieje moja silna stranka 😂😂😂)takze sa uz stresovat nebudem 😊Ja ked som sa narodila vazila som 2800 a ked doktorka prisla ma pozriet domov tak som bola ako medvedik co ma maminka vykrmila takze tak.niektore ste si naozaj tych sokov prezili viac nez dost ako citam ale nech vam deticky pekne rastu a nech su hlavne zdrave a ja dakujem za vsetky priania a ze sa delite so mnou o vsetky vase skusenosti je to velka pomoc 😊