Dlhodobejšie špinenie v tehotenstve po Mirene

bejata144
12. mar 2015

Ahojte - mám problém, tehotná som druhýkrát, pri prvom tehu som nemala žiadne komplikácie - teraz pri tomto druhom tehotenstve ma trápi špinenie, väčšinou hnedé, nekrvácala som skoro vôbec, boli to len také vlásočnice akokeby krvavé, mala som malú zrazeninku, ale od 8 tt mám s prestávkami stále toto hnedé špinenie, teraz som v 13 tt, pár dní nič a potom zase niekoľko dní špiním, beriem duphastone... Už tretie balenie.
Som z toho už strašne nešťastná o bábo sa veľmi bojím, ku gynekologovi chodím ako na klavír, bábo je v poriadku, dokopy mi nič k tomu nepovedal, len že je to na prírode, že niektoré ženy to tak mávajú aj do polovice tehotnosti.... Mala som zavedenú aj Mirenu - vnútromaternicové teliesko - po prvom pôrode som si bola istá, že tak skoro neotehotniem, ale človek mieni a život mení, nechala som si ju po 1,5 roku vybrať, otehotnela som po cca 3 mesiacoch - spytovala som sa gyn. aj na to či to môže nejak súvisieť tak ma presviedčal, že nie, ale ja neviem...Každý deň som ako na ihlách keď idem na wc, aj keď sa snažím nestresovať - ale je to veľmi ťažké... Ako som už spomínala je toto moje druhé tehotenstvo - mám 2,5-ročnú dcérku a popri tej sa mi ani nedá veľmi oddychovať, ale keď som aj hovorila doktorovi, že či mám tak viac oddychovať alebo tak - tak povedal, že je to zbytočné, že to by som musela robiť nejaký silový šport, že to by mi zakázal, ale že oddych na tom nemá žiadnu zásluhu, aby to zmizlo... čo mi príde zvláštne, lebo všade čítam, že kľudový režim je potrebný... Máte s tým niektorá skúsenosť s takýmto niečím? Pominulo u Vás špinenie? Mohlo by to nejak súvisieť aj s tou Mirenou? Za každú radu, názor ďakujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre