Do koľko dní vám prišli výsledky Babygen testu?
Ahojte, Medirex má na stránke,že do 5 pracovných dní je výsledok, avšak ja tam mám vzorku už 6 deň a výsledok nikde...Keď som tam volala,povedali mi,že výsledok býva od 5-8 pracovných dní...a nikde to nieje zmienené..Tak nechápem prečo všade na stránke majú do 5 pracovných dní, trošku zavádzajúce..či niekomu sa to stalo, že výsledok došiel po tak dlhej dobe...som v 14.tt, keby som vedela,že na výsledok môžem čakať ďalšie dva týždne,určite by som si ho nedávala robiť,a už počkala..fakt som trochu naštvaná...
@katulienkaja ten 6ty pracovný deň 🙂
Ďakujem za info, možno ich popohnal aj ten telefonát keď to potom hneď poslali 😁
Akože ja som dnes bola na odberoch, som v 10. týždni, zajtra začínam 11. Trepala som sa do iného mesta, vzala si voľno, nechala si vziať krv a potom mi volala sestrička z ambulancie, že odmietajú moju vzorku vyšetriť, lebo že je to ešte skoro a mám prísť o 10 dní. Nechápem potom, na čo na webe uvádzajú, že testy sú vhodné od 10. týždňa. Tiež som nasratá, stojí to 120 eur a prístup naozaj zvláštny, podľa toho čo aj vy píšete.

Ahoj, prosím ťa kedy ti nakoniec poslali ten výsledok? Ďakujem 🙂