icon

Do koľko dní vám prišli výsledky Babygen testu?

28. jún 2023

Ahojte, Medirex má na stránke,že do 5 pracovných dní je výsledok, avšak ja tam mám vzorku už 6 deň a výsledok nikde...Keď som tam volala,povedali mi,že výsledok býva od 5-8 pracovných dní...a nikde to nieje zmienené..Tak nechápem prečo všade na stránke majú do 5 pracovných dní, trošku zavádzajúce..či niekomu sa to stalo, že výsledok došiel po tak dlhej dobe...som v 14.tt, keby som vedela,že na výsledok môžem čakať ďalšie dva týždne,určite by som si ho nedávala robiť,a už počkala..fakt som trochu naštvaná...

katulienkaja
29. feb 2024

Ahoj, prosím ťa kedy ti nakoniec poslali ten výsledok? Ďakujem 🙂

autor
29. feb 2024

@katulienkaja ten 6ty pracovný deň 🙂

katulienkaja
29. feb 2024

Ďakujem za info, možno ich popohnal aj ten telefonát keď to potom hneď poslali 😁

marcela228
12. jún 2024

Akože ja som dnes bola na odberoch, som v 10. týždni, zajtra začínam 11. Trepala som sa do iného mesta, vzala si voľno, nechala si vziať krv a potom mi volala sestrička z ambulancie, že odmietajú moju vzorku vyšetriť, lebo že je to ešte skoro a mám prísť o 10 dní. Nechápem potom, na čo na webe uvádzajú, že testy sú vhodné od 10. týždňa. Tiež som nasratá, stojí to 120 eur a prístup naozaj zvláštny, podľa toho čo aj vy píšete.