Dokedy si mám vkladať progesterón?
Ahojte chcela by som sa opýtať dokedy ste si vkladali progesterón? Ja som v 34.týždni a stále si vkladám jeden ráno a jeden večer. Ďakujem za odpovede
V 34 by sa tusim mal vysadzat aj ja som tak nejako vysadila. Ale zase treba sa opytat svojho dr. Ak mas nejaku predispoziciu pre ktoru ti ho nechavaju dlhsie…
Záleží na tom, prečo ho berieš, radšej to prekonzultuj s lekárom. Ja som brala kvoli umelemu oplodneniu - do konca 9. týždna.
Ja v predchadzajucom tehotenstve a aj teraz som brala progesteron od začiatku do 36tt, skracujuci krcok a robená serklaz…v 36tt by sa mal vysádzať aspoň tak mne moja porodnicka povedala
Aj ja to tak mam a v 34-35 som vysadila 🙂
Ja do 12tt. Ale kamarátka na rizikovom do 36tt-potom už sa mohol krčok krátiť koľko chcel 🙂
Do konca 36 tt potom, od toho tyzdna moze dieta bezpecne von a treba ten krcok nech sa v 37tt skrati. Aby to potom neslo vyvolackou. Niekedy to tie lieky tak pekne drzia, az telo nepusti

Postupne som ho vysadzala od 12. tyzdna. Urcite nie takto dlho. Ale ak ti ho doktor predpisal, tak snad vie, preco a ma na to dovod.