Doktor nevidel akciu srdiečka
Dobrý deň chcem sa spýtať či bola niektora na tom ako ja... včera som bola na prvej prehliatke 7+6 tt babo aj gestáčny vak bolo vidiet pekne ale nevidel akciu srdca povedal že počkáme ešte týždeň dva a kontrolne sono ale ze ak chcem môžem ist aj skôr na čistenie moc tomu nadej nedaval že srdiečko už by malo byt v tomto týždni pozrela som a od oplodnenia to môže byť taky 6tt od ms 7+6tt nemam žiadne problemy mavala som nevoľnosti mam citlive prsia akne tehu priznaky nevoľnosti ustupili mám už jednu dcerku 2r toto sa nam podarilo mesiac po odstaveni malej ked som bola cca v 5 tt mala dostala horúčky a potom aj ja od nej mali sme ich tak 2 dni musela som si dat aj paralen na zrazenie neviem ci aj to nejak neofplyvnilo babo sem tam si dam aj kavu veľmi sme sa tešili a teraz len plačem ze je po všetkom 😞
@zuzi0911 neviem asi sa s tym musím zmieriť že to takto dopadlo aj ked si to stále vyčitam ze je to moja chyba ze som mala teploty dala si paralen pila kavu bola u zubara niečo a toho mu ublížilo lebo mi bolo do toho 7 tt ozaj zle a to zevraj značí ze sa to dobre vyvija ked su nevoľnosti a potom ustupili 3 dni pred prehliatkou u lekara asi vtedy to zomrelo je mi to luto lebo som sa hrozne tešila toľko sme sa snažili a je to preč citim sa taka prázdna a citliva každu chvilu mi to pride luto a plačem 😞 a nikto ma nechápe pridem si sama že každý tym mavne rukou ze to nič neni
@arexka žiaľ neznacia ani nevolnosti dobrý priebeh ...
Mne pri dievčatách nebolo nič...
Keď som mala MA ,mne bolo veľmi zle ,nevolnosti atď stale,nevolnosti neustupili...ja som.isla na poradňu kde sa mala brat krv na vývojové chyby a zistili sme,že srdiecko prestalo bit a mne bolo stále zle ...
Pri synovi mi bolo tiež zle a teda bol to stres až to opäť nedopadne zle ...
Toto
mamicka neovplyvní naozaj...tu bolo choré od zaciatku..
Len plač,uľaví sa ti ,ja placem este niekedy aj teraz,chodíme aj zapaľovat sviečku na hrobcek pre nenarodené deti ,co mne velmi pomohlo ..
. ..ak budeš potrebovať kludne píš..
Vieš,ono
človek co si tým neprejde,nepochopi aká je to bolesť aj ked to bolo na začiatku. Predsa sme ich milovali a stale budeme ❤️ mame tam hore anjelov strážnych 😇❤️
@zuzi0911 asi je to o psychike povedala som to az teraz svokre a ta ze ai tym prešla tiež ze mala mat 3 ie a nejak padla a že tiež šla na kyretaž ale ona to brala tak ze a čo no stalo sa nejaky smutok vôbec možno už ma aj vek ze je jej to jedno ..vravela no ze ma sa mi to narodit chore asi to takto malo byt aj ked je to divne mi nepijeme nefajcime s muzom ešte vitaminy sme brali niekedy ten život da riadne podpasovky 😞 neviem už sama ako to ma byt milion nazorov na nevoľnosti tehotenstvo pri malej som mala tiež nevoľnosti cca 2 týždne potom už nie a je zdrava .. včera som to povedala aj kamaratke takej ze si to necha pre seba ma dve deti a neprešla si potratom a skôr mam pocit ze je to horšie ked to niekomu poviem lebo začne mi do hlavy davat chorbakov ze preco sa to asi stalo atď pritom sú to len dohady co ma ta osoba a mne to potom pride luto ze je to moja vina napr ona povedala ze ci to nebolo aj tou konizaciou ze maternica bola ešte slaba ale to je uplna blbosť lebo uplynul rok aj dva mesiace od operacie a všetko zahojene v poriadku ono to bolo uzavrete s krckom maternice to nemalo nic ze sa dieta nevijijalo akože to mi príde uplny blud aj ten paralen vravela ze sa moze az v 3 trimestri a hned som si robila vycitky ze som si ho nemala dat ale mala som vysoku horúčku 😞a ešte vravela ze teraz stále počúva ze same potraty v jej okoli že už by dieta nechcela tak to ma uplne ze "povzbudilo"😞 ja mam z toho už pomaly depku a uzatvaram sa do seba ze si za to mozem sama 😞

@arexka to mi je veľmi veľmi ľúto. Nedávaj si to za vinu. Ak by bolo embryo silne, udržalo by sa určite. Držím ti palce🙏🏼