icon

Domáce väzenie: Kto musí ležať doma?

dzidzuska
27. máj 2007

☹ AHOJTE JE TU ESTE NIEKTO AKO JA? VONKU KRASNE A JA MUSIM LEZAT DOMA S VYLOZENYMI NOHAMI ☹

Strana
z15
katrin82
22. aug 2007

Ahojte babulky! To uz nikto okrem mňa nemá domáce väzenie? 😖
Vyzerá to, že tu zostanem sama... ☹

lalupa
22. aug 2007

neboj, nie si sama, ale je nas ocividne malo ☹

veva55
23. aug 2007

Ahoj lalupa, preco k nam februarovkam tiez obcas nezavitas? 😕

lalupa
23. aug 2007

dnes som aj tam 😉

safiah
9. okt 2007

noo Babanky teda vy ste tu riadne dlho nepisali.som taky napol vazen a otrok hehe

lalupa
9. okt 2007

safi,ahoj,ja blba som si vymazala tvoj mobil a este nemam poriadny net, mozes mi napisat kontakt do IP?
co je s dzidzi? je na rade... 😵

tribitka
10. okt 2007

katrin, ja mám väzenie už 4 mesiace a budem ho mať až do konca tehu.... akurát raz som doma a potom zase v nemocnici, striedam to.... 😒

safiah
10. okt 2007

no konecne ze tu niekto aj napisal lalupa no jasne napisem ti ako sa mas juj uz si v 24tt gratulujem ako sa mate.si vporiadku aj s babatkami?uz vies pohlavie?moje teraz vonkuju s tatikom ja akoze varim.teda polievku uz mam este druhe.no niekedy nestiham varit nacas hlavne kedsom ten otrokhehe.kym jeden cumel zastricim tak vypadne druhemu a tak
triblinka tak to mi je luto ja som tiez prelezala doma a dost dlho aj v nemocnici ale to nevadi rychlo na to zabudnes doma si aspon uzivas kazdy pohyb.mne to tak teraz chyba normalne chcem byt este tehotna.pomoooc sisi

katrin82
11. okt 2007

Ahojte babulky! 🙂
Tribitka,aj ja som na tom rovnako ako ty. Ja mám vazenie od 17. juna abudem doma az do konca tehu. A takisto aj ja to mam na striedacku s nemocnicou. Vrátila som sa pred necelými dvoma týzdnami a stravila som ich tam sest.... 😖

Strana
z15