icon

Dvakrát užitý Euthyrox v tehotenstve

24. aug 2025

Ahojte,

Asi sa mi dnes stalo že som si dala 2x liek euthyrox 88, som v 23 týždni. Rozmýšľam že zajtra radšej vynechám dávku aby to bolo ok? Stalo sa Vám to? Pred 4 týždňami som mala odbery a mala som TSH 0,88 a FT4 13.8.

Ďakujem.

glade22
24. aug 2025

Jednorazove zvýšenie alebo zníženie dávky nemá vôbec žiadny vplyv. To by si musela brať aspon 2 týždne, aby ti to ovplyvnilo tvorbu hormónov tak, aby to malo následky pre telo

autor
24. aug 2025
@glade22

Jednorazove zvýšenie alebo zníženie dávky nemá vôbec žiadny vplyv. To by si musela brať aspon 2 týždne, aby ti to ovplyvnilo tvorbu hormónov tak, aby to malo následky pre telo

@glade22 ďakujem za odpoved. Stalo sa mi to len dnes. Pre istotu si pôjdem kúpiť ten dávkovač lebo asi tehotenská pamäť už pracuje😂 o 2 týždne idem na odber tak snáď to bude ok.

koniarova
24. aug 2025

Všetko bude v poriadku. Takto jednorázovo sa určite nič nestane.

jaskolka
24. aug 2025

Z jednej dávky navyše ti nič nebude, kľud.

glade22
24. aug 2025
@anonym_autor

@glade22 ďakujem za odpoved. Stalo sa mi to len dnes. Pre istotu si pôjdem kúpiť ten dávkovač lebo asi tehotenská pamäť už pracuje😂 o 2 týždne idem na odber tak snáď to bude ok.

@anonym_autor určite bude!

stellarstar
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jednorázovo sa ti nič nestane normálne užívaj ďalej.

oriesocek
24. aug 2025

To by si musela brat pár týždňov vysoké dávky, aby sa to prejavilo. To keď raz zoberieš viac alebo raz zabudnes je v pohode