Dvakrát užitý Euthyrox v tehotenstve
Ahojte,
Asi sa mi dnes stalo že som si dala 2x liek euthyrox 88, som v 23 týždni. Rozmýšľam že zajtra radšej vynechám dávku aby to bolo ok? Stalo sa Vám to? Pred 4 týždňami som mala odbery a mala som TSH 0,88 a FT4 13.8.
Ďakujem.
Jednorazove zvýšenie alebo zníženie dávky nemá vôbec žiadny vplyv. To by si musela brať aspon 2 týždne, aby ti to ovplyvnilo tvorbu hormónov tak, aby to malo následky pre telo
@glade22 ďakujem za odpoved. Stalo sa mi to len dnes. Pre istotu si pôjdem kúpiť ten dávkovač lebo asi tehotenská pamäť už pracuje😂 o 2 týždne idem na odber tak snáď to bude ok.
Všetko bude v poriadku. Takto jednorázovo sa určite nič nestane.
Z jednej dávky navyše ti nič nebude, kľud.
@glade22 ďakujem za odpoved. Stalo sa mi to len dnes. Pre istotu si pôjdem kúpiť ten dávkovač lebo asi tehotenská pamäť už pracuje😂 o 2 týždne idem na odber tak snáď to bude ok.
@anonym_autor jednorázovo sa ti nič nestane normálne užívaj ďalej.
To by si musela brat pár týždňov vysoké dávky, aby sa to prejavilo. To keď raz zoberieš viac alebo raz zabudnes je v pohode

Jednorazove zvýšenie alebo zníženie dávky nemá vôbec žiadny vplyv. To by si musela brať aspon 2 týždne, aby ti to ovplyvnilo tvorbu hormónov tak, aby to malo následky pre telo