icon

E-coli v pošve v 14. týždni

snehuuulienka
20. dec 2017

Ahojte,som na zač.tehu v 14 tt,a dnes mi vravel gynekológ,že mám potvrdenú e-coli baktériu vo vytere z pošvy.Skoro ma vyvratilo zo stolicky,kedze nie som nejaka humusacka,dodrziavam hygienu až velmi_ viac sa tuším už ani neda,(mam ale oslabenú imunitu),a vidím v tomto jadro problemu😑.
Lekár mi predpisal zospodu cipky,ale zaujíma ma čím ste boli vy preliecene v tehotensve,a či sa vám podarilo toho natrvalo zbaviť?čo vám pomohlo??

Strana
z2
fatalkarma
15. jan 2021

Ahojte dievcata,
dnes som sa sem prihlasila zo zufalosti o urgentnu radu.
S partnerom sa uz vyse roka snazime o dieta. Plodni sme. Ja vsak trpim opakovanymi infekciami - E-coli, Enterokok, kvasinky. Taktiez som nedavno vybrala kopec ATB.
Dnes po zisteni, ze mam opat tie iste bakterie sa mi nepodarilo spojit s gynekologom o radu. Tak skusam tu.
Mate niektora vedomost ci je vobec mozne pri takomto vyskyte infekcie otehotniet a ci sa moze partner nakazit a stale si to potom pri styku odovzdavat?
Mam zrovna plodne dni a vyhodila som velke peniaze za detox s cielom otehotniet... :(
Dakujem za akukolvek radu.

bobricek1979
16. jan 2021

@snehuuulienka kľud ja som nikdy nijaké problémy kvasinkove a iné nemala a bum tehu ecoli neboj prejde, po tehu to bude opäť oki

mata1278
25. aug 2021

@mata1278 dobrý deň ten istý problém mám aj ja s tou e coli co vám na to pomohlo zbavili ste sa jej?

romik39
12. jún 2022

@fatalkarma ja mám aj streptokoka aj ecoli aj mykozu 😭 mala som to aj pred otehotnením aj teraz aj po preliečení . Dieťatko by to nemalo ohroziť nejako je chránené len treba davat pozor veľký pri pôrode ak pôjde normálnou cestou .

juliavolna
28. jún 2023

@romik39 ahoj preliecili tá ? Ako to dopadlo

juliavolna
28. jún 2023

@snehuuulienka prosím ako to celé dopadlo mám to iste

juliavolna
28. jún 2023

@takaaa ajoj prosím ako to dopadlo

takaaa
29. jún 2023

@juliavolna
Ahoj, v mojom prvom tehotenstve mi predcasne praskla voda v 5tom mesiaci :( a potom sa mi podarilo 3 tehotenstva dotiahnut do konca. Dr.mi pravidelne robila stery a neustale tam nieco vychadzalo....tak mi stale nieco nasadila.

juliavolna
29. jún 2023

@takaaa ahoj ale aj v prvom si mala Ecoli? Či prečo sa to udialo?

V treťom ti čo vychádzalo? Brala si stále niečo na vkladanie a dopadlo to dobre ?

majka879742
29. jún 2023

@snehuuulienka ahoj aj ja som ju mala, údajne je dosť častá...preliecili ma antibiotikami ale neskor som ju opäť mala, že sa vie vrátiť 🤷

juliavolna
29. jún 2023

@majka879742 vďaka macmiror vkladať?
Všetko dopadlo Ok?

majka879742
29. jún 2023

@juliavolna ano ten, a šťastlivo som porodila 🙂

takaaa
1. júl 2023

@juliavolna v prvom tehotenstve mi nebrali stery, v dalsich mi uz robili stery a davali tablety ns vkladanie. A dopadlo to super, vsetko v poriadku

juliavolna
1. júl 2023

@takaaa vratulujem - pamatas si aj z výberov čo vychádzalo ?

juliavolna
2. júl 2023

@majka879742 ahoj a pri opakovaní ti stále dávali atb ? Či ako často ti robili stery ?

majka879742
2. júl 2023

@juliavolna no keďže mam "úžasného" doktora tak prvý ster okolo 24tt na moje vyziadanie a potom v tom 36tt ked je ten ster povinný...prv mi ho nechcel spraviť, že netreba 🤷🤦

juliavolna
2. júl 2023

@majka879742 aha - čiže si mala potom už všetko v poriadku ? Tá e coli neublížila aj keď sa stále vracala ? Babo Ok? Aj porod ?

majka879742
2. júl 2023

@juliavolna sposobovalo mi to tak bolesti od spodu a keby sa nelieči tak možno aj predčasný pôrod ... Ale malý bol v poriadku i napriek tomu, že mal zelenú plodovu vodu... Co ju ale sposobilo sa nevie 🤷 treba to liečiť, nenechať to len tak

juliavolna
3. júl 2023

@majka879742 a prosím tá zistil ti to v 24tt a potom v 36? Medzitym nerobil žiadne stery nič ?

majka879742
3. júl 2023

@juliavolna nie nerobili, ani kontrolné, ani ked som si ich opäť pytala, jednoducho sa na mňa doktor vyprdol... 🤷

juliavolna
4. júl 2023

@majka879742 :( no krásne ! Zelena plodovka nemohla byt z toho , že si prenášala ? Či rodila si načas ?

majka879742
4. júl 2023

@juliavolna pred terminom, a mala som ju aj pri prvom pôrode tiež pred terminom

Strana
z2