Fialová vodička v tehotenstve

22. okt 2022

Ahojte, od štvrtka som mala začervenané spodné ďasno, dnes mi aj opuchlo a krvácalo, v lekárni mi odporučili fialovú vodičku na afty, na moju otázku či je vhodná v tehotenstve odpovedala lekárnička, že sa jej zdá ževraj áno. Nemáte niektorá skúsenosti s vodičkou počas tehotenstva? Nechcem ju použiť ak má spôsobiť problémy no tie ďasná ma dosť bolia.

liloastitch
22. okt 2022

Myslíš gencianovú violeť? Nemyslím, že by to nejako výrazne škodilo, predpisuje sa to aj deťom na žabky v puse. Ale je to hnus a budeš mať všetko fialové. Kedysi sa špekulovalo aj o tom , že spôsobuje rakovinu,to však potvrdené nebolo, dnes sa už veľmi málo používa.. Skôr by som vyplachovala corsodylom ako týmto.

autor
22. okt 2022

@liloastitch ďakujem pekne za radu ten corsodylom mi nikde v lekárni neodporúčili len repík a túto vodičku zajtra behnem kúpiť. Repík nepomáha a do tej vodičky moc ísť nechcem práve preto, že všetci hovoria že všetko budem mať fialové pár dní

maria898
22. okt 2022

Aj za mna corsodyl

sonka333
22. okt 2022

Ja mám ťažkú paradontozu a v tehu to bolmasaker ...stále som bola ma pohotovosti alebo u svojho zubára...keďže v tehu sú dasna oveľa citlivejšie....corsodyl skús....to som užívala aj ja...teraz dojčím a sem tam potriem ďasná z propolisovou tinktúrou ....skús ten corsodyl

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre