Fraxiparin po potratoch: Skúsenosti a odporúčania v tehotenstve
Bol vám nasadený FLAXIPARIN alebo CLEXAN či podobný liek v tehotenstve po potratoch(hematómy) ?
Aj napriek negativnej hematologickej diagnóze?
Ak áno v ktorom tt?
Hned na zaciatku posledneho tehotenstva po 2 potratoch
@ivik4 hneď ako vám meškal menzes či až keď bolo potvrdené tehu sonom?
@ivik4 hneď ako vám meškal menzes či až keď bolo potvrdené tehu sonom?
@patriciaa_ hned ako som mala 2 ciarky na teste , zavolala som doktorke a poslala mi recept po inej lekarke u ktorej som sa rychlo zastavila ( boli totiz 2 dni do Vianoc a posledny prac. Den ) . Kedze vedela co mam za sebou
Ďakujem baby, dnes ma s tým kúsok sklamal môj doktor. Pri každom tehu som mala hematóm už od 5-6tt, hematologicka spomínala že diagnózu nemám no odporúča mi nasadiť len že je to na gynekológovi. A ja sa tam bojím aby to nedopadlo 4ty krát rovnako..ach... Injekcie mi nechcel dať že aspoň čipky a v 6tt sa ukáže či je plodik ok 🫣
Ja som si ich zohnala sukromne a pichala som si. Mala som to odkonzultovane predtým s inym (znamym) gynekologom. Moja vtedy gynekologicka nemala tiež dovod, lebo tomu nerozumela.
Ja som si ich zohnala sukromne a pichala som si. Mala som to odkonzultovane predtým s inym (znamym) gynekologom. Moja vtedy gynekologicka nemala tiež dovod, lebo tomu nerozumela.
@anonym_0e3afd áno to jediné ma napadlo v Košiciach sa mam spojiť s jedným lekárom, kt. mi spravil dokladnu diagnostiku a pravdepodobne prišiel na dôvod potratov tak sa poradim s ním ešte. ❤️
Vaša gynekologicka potom nemala nejaké namietky nato že ona to nenasadila? 🤔
@anonym_0e3afd áno to jediné ma napadlo v Košiciach sa mam spojiť s jedným lekárom, kt. mi spravil dokladnu diagnostiku a pravdepodobne prišiel na dôvod potratov tak sa poradim s ním ešte. ❤️
Vaša gynekologicka potom nemala nejaké namietky nato že ona to nenasadila? 🤔
@patriciaa_ ona o tom nevedela, ani sa to nikdy nedozvedela. Uz som ju zmenila hned po porode.

Hned na zaciatku posledneho tehotenstva po 2 potratoch