Frekvencia oziev plodu 75 -30 t.t. Čo to znamená?
máte niekto skúsenosť- bábo má tep pod hranicou- už dlhšie, rastie menej ako by malo... je šanca, že sa narodí v termíne? zdravé? alebo...?
@vydrnik ďakujem za odpoveď, viem len, že norma je min. 90... netýka sa to mňa, síce keď som čakala druhé, tiež mi vraveli, že je menšie, narodil sa v 40 tt. 52cm, 3450g 🙂 nemala som až také problémy, preto neviem, do akej miery sa treba obávať najhoršieho..chcem vedieť, či existujú také detičky-či sa dajú riadne donosiť, a po príchode na svet sú bez nejakých vážnejších následkov...
@nikulienocka nechcem ta stradit zbytocne,u kazdej mamky to moze nyt inac ale len si pametam ze ked su ozvy kokem 60 dlhsie alebo nad 160 dieta musi na svet,ake to moze mat nasledky to neviem,vela aj zalezi ako je dieta vyvinute a hlavne plucka
@nikulienocka Norma nie je nad 90, ale ovela viac. Pulz deti okolo 30g.t.je v maternici okolo 140-150/min. Vsetko pod 100 je velmi malo. Neverim, ze je len tolko a ze to neriesia, a uz vobec nie, ze je este aj zaostavanie v raste a tiez nic neriesia. Ak je to ale pravda, take dieta treba porodit co najskor...

Ked som cakala dceru uz si nepametam na hodnoty a ci mi vlastne vysvetlili spravne hodnoty ake by mali byt,u syna mi boko povedane ze nesmie byt pod 60,a nad 160,na totoby Ti mali dat odpoved lekari,skus sa opytat,u dcery mi vzdy vraveli ze je mensia nez by mala byt a ze aj menej pribera,nar,v 37tt s vahou 2680g,47cm,