Genitálne bradavice v tehotenstve
Ahojte, mám taký problém že sme sa presťahovali a som v 7 mesiaci tehotenstva. No ako som sa začala sprchovavat vo vani ktorá v byte uz bola začala som mat výtoky žlté a strašne ma svrbia intímne partie a veľmi sú podráždene. Vaňa bola uz 3 krát dezinfikovana. Dokonca sa mi začali robiť asi intímne bradavice. Trochu sa za to hanbím aj ísť do lekárne a niečo si na to vypýtať. Nejaké rady po prípade vaše skúsenosti ?
Vypaluje sa to dusíkom áno - neboli to, 3 sek budete cítiť štípanie. Sú aj krémy, ale tie sú tak agresívne, že na int. partie sa nedávajú. Obzvlášť keď ste tehotná!
Trosku ma zaráža, že píšete ze to už začalo dávnejšie a čakali ste. Určite to povedzte aj gynekológovi, pretože môže byť že vás nenechajú prirodzene od rodiť aby sa vírus nepreniesol na babo + nech vás vyšetrí keď máte výtok (aj keď to je bežné,pokial nezapacha)
U mňa sa to prejavilo po tehu, svokra je kožná takže odporučila najlepšie ako vedela ten dusík. V tehotenstve sme tam dole náchylnejšie a možno to už nosíte v sebe dlhšie len teraz to prepuklo. Držím palce
@wonder13 akože mám skúsenosť s dusíkom ale len na rukách s bradavicami a celkom nepríjemná bolesť. A akože to svrbenie netrvá dlho len tie výrastky som si najskôr myslela že po holení mi zarástol chlpok a od toho mám váčok.. akurát teraz sa ukázalo že to neni zarasteni chlpok. Hneď zajtra idem ku gynekológovi a na kožné. Ďakujem za radu
@falbala132 áno hneď zajtra dám vedieť. Sama som zvedavá !
Bradavicu som riešila v detstve na ruke a teda to ma bolelo oveľa viac. Nebojte bude dobre 🙂
ahoj, ako si dopadla?
@falbala132 ahojjj zatiaľ nemám veľa informácií tak som sa neozyvala ale doktor mi dal len nejaký kremík a vlasne očakáva že sa to zlepší a keď nie mala by som ísť na vyšetrenie na kožné
Dr ti nevedel z vyšetrenia povedat co ti je???
@silviazlat vôbec povedal mi že to sú problémy ktoré mám riešiť na kožnom. On sa na to len pozrel a to bolo všetko
cize ani nevies mi mas alebo nemas bradavice, nevies proste nic? nechapem.
@falbala132 toľko povedal že sú to malicke bradavičy ale že to už treba riešiť cez kožné
Hodne rychlo vymeň gynekológa. Dobre ti radim
@silviazlat už som chcela pred mesiacmi ale žiaľ všetci mi povedali že v tehotné ženy vo vysokom mesiaci tehotenstva neberú. Takze čakám až porodim a hneď mením.
Ale ak mas bradavice, tak tie musíš poriešiť este pred pôrodom, resp. ak ich budes mat v case pôrodu, musíš ist na sekciu, to urcite nezanedbaj.
@falbala132 áno myslím na to. Ideálne by bolo ich úplne odstaranit ale neviem či by mi to ako tehotnej vybrali
A tie bradavice su tvrdé na dotyk? Alebo je to skôr pluzgier?

Dr na to predpise čapiky na vkladanie a masť. Ešte su dobre aj silver caps, ale tie su skôr na prevenciu proti vráteniu sa ochorenia keďže je nevyliečiteľne