icon

Gynekologička na urgente ma nevyšetrila, čo robiť?

melissa_19
14. jún 2024

Dnes v poobede som zaregistrovala zelený vytok svrbenie začervenanie atď.. som v 11 tt volam na urgent na gynekologiu aký mám problém, po 4cislach ktoré som našla ktoré nefungovali mi doktorka povedala ze to nemá zmysel lebo stery by boli aj tak o 3 dní a mam počkať na svoju gynekologicku no ale, nehrozí niečo vážnejšie? Pýtala som sa jej to a zložila ma🤣

ninusa221
14. jún 2024

A?

melissa_19
autor
14. jún 2024

@ninusa221 A? Vidíš tam tu otázku? Pýtam sa žien, ktoré mali skusenost. S niečím takým a prešli si tým, že či je to niečo vážnejšie a mam urgentovat iné mesta keďže v tom našom je gynekológia v nemocnici zrušená. Alebo to ma čas do pondelka. 🙂 keďže táto gynekologická na urgente ma odpalkovala👍 takže nabudúce tvoju mierne arogantnu odpoveď zvaž ďakujem 🙂

sasquatch693
14. jún 2024

@melissa_19 sestricka sa mohla samozrejme zachovat prijemnejsie ale ano, pravdepodobne ide o zacinajuci zapal ktory ked je nelieceny moze narobit sarapatu ale ster musi robit tvoj gynekolog a na vysledky sa caka par dni. Podla vysledkov ti predpise bud antibiotika, cipky, masticku, probiotika.... to uz zavisi od vysledkov ale mykoza a zapaly su bohuzial v tehotenstve dost bezna vec kvoli hormonalnym zmenam. Ja som mala tiez zltozeleny vytok ale bez svrbenia a na zaklade steru mi predpisal gynekolog 3dnove antibiotika ktore sa v tehotenstve mozu v 15tt a pouzivam este probioticke cipky.

michaela329
14. jún 2024

Kúp si lactofeel zatiaľ. V pondelok choď ku svojej.

melissa_19
autor
14. jún 2024

@sasquatch693 už som to "liecene" mala, dala mu čipky na 3 dní, par dni bol pokoj no začalo mi to znovu s tým, že sa mi pridal tento zelený vytok a som z toho znepokojena keďže na nete čítam samé hororové scenáre

melissa_19
autor
14. jún 2024

@michaela329 ďakujem

melissa_19
autor
Autor odpoveď zmazal
palicka
14. jún 2024

@melissa_19 nie, nie je to v poriadku. Ako tehotná by som si volnopredajne lieky nedávala. Ona neslúži pohotovosť len na pôrody. Ja by som nevolala a pekne krásne sa tam vybrala… do pondelka už môžeš výsledky sterov aj mať…a podľa RC ich možno aj tvoja lekárka nájde. Aspoň s našou nemocnicou a labakom sú lekári prepojení..držím palce,nech všetko dobre dopadne!

marcela199
14. jún 2024

Ahoj, možno to su len hormony, ja som tiež mala zeleny vytok a mala som akurat poradnu tak som to spomenula, vzala stery ale nemala som tam nič😃
No na poradni mi povedala ze preventivne si mam spravit vyplach s rosalginom, skus spraviť aj ty. Ubližiť to nemože a pokial tam niečo maš tak pomožes to zničiť😃

michaela329
14. jún 2024

@palicka ten lactofeel dávajú aj priamo gynekológovia, mala som ho na jeho odporúčanie.

palicka
14. jún 2024

@michaela329 ako tehotna som prekonala škaredý zápal. Preto by som neriskovala a nepríjemná lekárka by bola posledná, čo by ma odradilo od vyšetrenia

mogaa
15. jún 2024

@melissa_19 prepáč, ale prečo si si sama nezašla rovno na pohotovosť? po telefóne ti nikto nevie stanoviť z čoho výtok je....a ano, na výsledky sa čaká niekoľko dní, takže na pohotovosti ti aj tak nič nedajú

melissa_19
autor
15. jún 2024

@mogaa lebo nemám auto, musela by som sa trepať asi 20km bud taxikom alebo vlakom alebo neviem ako o 8 večer. Tak som tam najprv zavolala a keďže ako hovoríš nič by mi nedali tak by to bolo asi zbytočne no

mogaa
16. jún 2024

@melissa_19 no len na mieste by ťa nemohla odpálkovať a musela by ťa vyšetriť

melissa_19
autor
16. jún 2024

@mogaa nakoniec sme boli v inom meste.. malé je v poriadku a vraj to nevyzerá nejak vážne 💁‍♀️ dali mi atb a ak by sa niečo zhoršilo mam prísť inak v pondelok k svojej 💁‍♀️

zzzzza
3. dec 2024

@melissa_19 ako ste dopadli