Hematóm v 13. týždni
Ahojte, chcem sa spýtať mali ste niektorá nejaké skúsenosti s hematonom? Som v 13tyzdni a začala som krvácať, nechali si ma na pozorovanie a samozrejme aj na odstránenie, len ma upozornili že hematon nevzniká na tom istom mieste čiže môžem ho mať opäť ale na inom? Ďakujem
Ono to je strasne individualne, niekto krvaca tyzden, niekto mesuac. Ja osobne 2mesiace.treba vela vela lezat
@radepurik nie,nič sa mi nevrátilo..hematóm je krvná zrazenina ktorá sa zvykne urobiť pri praskani cievok v maternici.. tá je prekrvena a ak to viac zskrvaca tak sa nahromadí tá krv pretože neodtiekla a urobí sa hematóm.. niekedy ženy pri uhniezdeni embryjka spinia to je to..preto treba mať kludovy režim,je to veľmi časté

@radepurik a co ti chcú odstraňovať ? Ved hematom sa vstrebe a ak nie tak sa odlúči a odíde..Hlavne treba ležať,mať kludový režim a čakať čo urobí..ja som to mala tiež a velmi blízko babatka čo hrozilo že ak sa odtrhne tak stiahne aj mimi zo sebou..všetko dobre dopadlo,poctivo som ležala až kým sa nevstrebal..