Hematóm zistený v 12. týždni
☹
Mne sa urobil zo závažnejšej diagnózy hematóm v 21tt a vstrebával sa do 24tt (teda v 24tt už na utz nebol). Kontrolovali ma 1x do týždňa sonom....
Ja som sa tiež v 12tom tyždni a pred týždňom som sa vrátila z nemocnice,kde mi zistili hematóm 35×14mm. stále mám tmavočervené krvné zrazeniny pri sprchovani.tak lezim oddychujem a čakam. Či sa ten hematóm nejak postupne odlučuje,alebo nastane nejaka zmena..nakolko mi v nemocke povedali ze mam prist az ked bude opäť jasnočervená krv..tŕpnem a dúfam že je to ok..
@dodkat11 ja som tiez mala v 12tt hematom, gyndoska mi poradila homeopatikum na vstrebavanie hematomov, dava sa to aj po porodoch, len neviem uz ako sa to vola, prisny kludovy rezim a za 10dni bol prec 🙂 dnes ma malinka skoro 8 mesiacov. .
dakuem baby, vobec neviem ci uz je prec::( dneska ma dost boli spodok a krize, trrrpnem co sa bude diat uz som z toho na nervy.
@dodkat11 mne včera tiež zistili hematom, špinim a tiež ma bolia kríže a spodok brucha, som doma a polyhujem, vraj to špinenie je ok, to sa tak vyplavuje ten hematom, ale tie bolesti, tebe čo povedali? je to v poriadku? to brucho ma bolí naozaj dosť. dufam že nam to dobre dopadne.
Ja som mala hematom v 8 tt asi do 12 tt brala som Duphaston proti krvacaniu a na poislennie maternice, Ascorutin a Acidum Follicum, bola som 10 dni v nemocnici.Mne sa to asi 3 krat opakovalo a 3 krat som isla so strednym krvacanim do nemocnice, odvtedy som na rizikovom.Do 16tt som brala Duphaston a chodim na pravidelne kontroly ku gynekologovi.
manzelka mala tiez hematom, brala duphaston a ascorutin a kludovy rezim, musela by doma, vacsinou lezat. Ale zmizol jej.
Baby ja mam hematom asi 3 tyzdne a stale spinim tak hnedo. Dr.mi nedal ziadne tabletky ani nekazal lezat. Ako dlho trva kym sa vstrebe?
@romana311 no myslim si že ti nedal lieky kôli tomu že už si 16tt. takže ak neni hematom moc velky tak je to v pohode. no polyhovať by si radšej asi mala, ja už nešpiním takže si myslím že hematom sa mi už vyplavil alebo vstrebal, ale aj tak ešte polyhujem do najbližšiej kontroly 🙂 potom hádam aj niečo napečiem na vianoce🙂 inač ja nič nerobím len ležím alebo vysedávam pri telke, a navarim len take rýchle jedlá, trochu upracem a to mi tu pobehujú okolo mna ešte 3 decká 🙂 ale manžel mi dosť pomáha ked príde večer z práce, poumýva podlahy a také veci čo ja teraz nemôžem. A čo sa týka toho ako rýchlo sa vstrebe, tak to je asi individuálne, u každej iné, aj podla toho aký je velký
@dodkat11 ahoj.ako si dopadla z tym hematomom?ja som v 10tt krvacala ale dnu bolo vsetko ok a teraz v pondelok som bola na kontrole tak mam pri babu velku zrazeninu.je velka ako male meria 6cm.duphaston a acidum folikum beriem uz viac ako mesiac ale nejak sa nezda aby pomahal.mam aj spinenie.doktor ma chcel vypisat do nemocnice lenze mam deti tak nemozem a lezat mozem aj doma.doktor ma dost nastrasil.
Ahoj,este som zoparkrat dost krvacala,naposledy mi dali3 inekcie do zadku aby preslo krvacanie,az v januari sa dozviem ci ho este mam,na zaciatku bol 3x vecsi ako babo,samozrejme castym krvacanim sa zmensil.

@dodkat11 Ja som mala hematóm v 7.tt a potom v 12.tt, obidva sa krásne vstrebali a budúci týždeň bude mať naša princeznička rok. 🙂