Hematómy v tehotenstve
Ahojte, od 5tt mám problém s tvorbou hematómov, boli menšie, občas som špinila, občas slabo krvácala. Minulý týždeň som však začala silno krvácať,ostala som v nemocnici, kde na nič neprišli. Po prepustení som navštívila svojho gynekológa, ktorý našiel hematóm 8x2cm. Prísny kľudový režim plus liečba ako od toho 5tt teda Ascorutin 3x1, Dicynone 3x1, Estrofem 3x2, Utrogestan 600mg, Prolutex 25mg 2x denne. Dnes som bola na prvej poradni (11tt). Keď som prišla domov, krvácanie sa zase opakuje presne tak, ako pred týždňom. Poraďte mi prosím, ja už som naozaj zúfalá, bábätko bolo v poriadku, ale bojím sa pri takom krvácaní. Je ešte niečo čo by som mohla urobiť ? Niekde som čítala, že pomáha vitamín C. Dajte mi prosím aspoň kúsok nádeje, lebo ja už nevládzem :(
@zuzkaa1991 tak nám držím palce ✊ je to na psychiku náročné strašne. Mne už viac nevedia liečbu upraviť, už to buď dopadne alebo nedopadne. Len to neustále zatekanie na wcko, lebo chvíľkami sa mi to rozbehne tak, že mi to tečie dole nohami. Ale keď som dnes videla bábätko ako si plávalo, bolo to úžasné ❤️ preňho zo musím vydržať 🥰
Cim vyssi tyzden tym lepsie, tam uz mas sancu, ze aj ked silno zakrvacas, tak babo sa udrzi, uz ma velkost a silu. Cize ja by som sa tak nebala. Ono to prejde Podla mna okolo 14tt, ale mozno budes spinit. Mala som v oboch tehu teraz hematom, deti to zmakli a teraz uz som s druhym v polovici. Hlavne kludovy rezim
@katka9296 uuuuf az tak?brutal to je fakt na psychiku😔🙈 ja zatial len akoby zaciatok MS takze tiez všetko beriem rezervou....tak vela vela oddychovat uz ste.daleko 😇
@zuzkaa1991 no veru brutaaaal. Človek by aj oddychoval, len čo keď každých 5-10 minút utekám na záchod 🙈
Ja som mala. Uz neviem ci myom ci cystu. Cca 4x3. Brala som tiez utrogestan. Nekrvacala som ale dr ze sa nemam bat ak budem krvacat...
@katka9296 presne u mna takto mam pocit ze vkuse ma tlaci na wc ani tolko vody nepijem a najhoršie v noci 🤦♀️
@zuzkaa1991 ja chodím vymieňať vložky 😭 dúfam, že pomaly sa to zastaví, lebo toto už je maratón
@katka9296 juuuu az tak??a to kazdy den ci len nejake chvíľkové ja uz by som bola na pohotovosti
@zuzkaa1991 väčšinou jeden deň mám taký že behám v kuse hore dole kým sa to vyleje. Potom už je pomaly lepšie. Viete ja som včera prišla od lekára a bolo všetko ok. A na pohotovosti by mi nepomohli, keďže mám plnú liečbu, nič viac mi dať nevedia. A je to pohodlnejšie doma,, naposledy tam mali po mne stopy od čakárne cez wc až do kabínky a do ambulancie 😃 volala som aj s doktorom, najdôležitejší je kľudový režim. A radšej budem doma v kľude ako v nemocnici. Mám troška doooooosť zlé spomienky na to miesto,keďže som tam pred 3 rokmi takmer prišla o život.
@katka9296 chapem takze len lezat lezat ja sa bojim krvi resp nemôžem vidiet vela.krvi takze u mna zastala panika🤦♀️....to ked náhodou som MS mala silnejšiu ako zvyknem a uz panika....tak vela zdravíčka a sil prajem😇
@katka9296 mna s takym silnym krvacanim nechali na dva tyzdne v nemocnici.bola som v 11.tt a hematom tiez velky 8x5cm.doma tiez asi 2-3krat som spinila tak do hneda ale to ma upozornovali ze sa hematom tym vyplavuje a ca v 25.tt uz nevideli hematom na usg, zrejme sa vstrebal lebo v 21.tt este na morfo podla lekara bol dost velky.

@katka9296 ja mam tento problém som 6t6d a uz druhýkrát som krvacala.resp kazdy týždeň 🤦♀️ vcera druhýkrát babo zije dali kludovy rezim lenze neda sa lezat uvidím ako sa mi podarí zajtra ked vidim ten bordel dieta 7r. Doma🤦♀️
Tiez na nic neprišlo a som.zvedava dokedy take veci budem mat.....kedze prve tehu nic take som nemala tam som mala ine ťažkosti ale žiadne spinene ani krvácanie