Hemoroidy v tehotenstve
Dievcata mali ste hemeroidy? Som v 32tt a dnes som si nahmatala vydutu zilu vonku a ma to boli pri sedeni aj lezani a trochu stipka. Co pomohlo? Pomahaju maste? Dakujem
Ahoj som momentálne v 37tt a mala som aj pri prvom synovi a aj teraz ale ja to mávam dosť bolestivé a veľké a ťažko sa mi toho zbavuje, mne pomáha len detralex 2 tabletky ráno dve večer, plus masť Preparation H iná mi nezaberá. A teda som aj 4x v sprche, je to veľmi nepríjemné dúfam že do pôrodu sa mi podarí to zmierniť lebo aj po pôrode keď to vylezie tak tie bolesti sú fakt extrémne
mala som a pomohlo len porodit... vsetko z toho co pisali dievcata bolo docasne skusala som kazdy pripravok z lekarne co mi dovolili
Ahoj som momentálne v 37tt a mala som aj pri prvom synovi a aj teraz ale ja to mávam dosť bolestivé a veľké a ťažko sa mi toho zbavuje, mne pomáha len detralex 2 tabletky ráno dve večer, plus masť Preparation H iná mi nezaberá. A teda som aj 4x v sprche, je to veľmi nepríjemné dúfam že do pôrodu sa mi podarí to zmierniť lebo aj po pôrode keď to vylezie tak tie bolesti sú fakt extrémne
@anonym_938550 ano bolesti su velke. Mne sa to vracalo este aj po porode. Boli ste s tym aj u dr.?
@anonym_938550 ano bolesti su velke. Mne sa to vracalo este aj po porode. Boli ste s tym aj u dr.?
@verus_16 nie zatial som nebola.
@anaj44 a za aky cas zabralo? A cipky ste davali aj v tehotenstve?
@zuzka2662021 po porode odporucil mi.pprodnik vybrat 2krabicky ak sa zacne zlepsovat neprerusit a cipky nesmeli byt tie site 1 krabicka a potom 2ruha s inou ucinnou latkou

Mala som pri oboch je to uuuplne normálne a bežné.Mne hlavne na bolesť pomohli cipky Avenoc