Hemoroidy v tehotenstve: Príznaky a riešenia
Ahojte, som v 17tt mám taký problém ktorý sa mi deje už nejaký čas, mám tvrdú stolicu bolí to až páli, na papieri zvyknem mať krv môžu to byť hemeroidy?
@stanulienkat je lepšie sa spýtať niekoho kto si takými vecami prešiel a má nejakú skúsenosť. Internet je aj plný klamstiev ktoré vôbec nepomôžu.
Môžu áno,treba jesť veľa zeleniny a ovocia , vyhľadávať potraviny ktore majú vysokú vlákninu alebo v lekárni kúpiť vlakninu
Ahoj. Som v 29 tt, tiež ma to začalo trápiť.. dávam si každý deň, ráno, na obed, večer, lyžičku ľanu do pohára s vodou a vypijem … nič chutne, ale pomáha …
nemusis robit pokusy a citat niekde klamstva, mas problemy s hemoroidmi/zlatou zilou = presne na to si najdes kopu rad = len ty musis hladiet aj na to ze si tehotna a zvazit +/-. Jednak to musis upravit stravou, pitnym rezimom. Ale treba to spomenut aj lekarke napriklad.
V porodnici zvykli zeny poiuzivat pred potrebou glycerinovy cipok, na ulahcenie. Snazit sa tolko netlacit atd... A poradit sa s dr, aky krem/cipky/gel.. co mozes v tehu, aby sa ti to zahojilo.

s najvacsou pravdepodobnostou hemoroidy, zalezi ci je to svetla krv. skus upravit stravu. na bolest a palenie by v tehotenstve mali byt ok capiky avenoc (radsej sa porad v lekarni).