Hernia v v druhom mesiaci tehotenstva.

elisabethsydney
6. mar 2020

Dobrý deň prosím vás o radu som na konci druhého mesiaca tehotenstva ale zistili mi pupočnú herniu-pruh preto sa chcem opýtať či je možné donosit dieťatko a či ma môžu operovať máte niekto skúsenosti?

miskamichalka
9. mar 2020

@elisabethsydney ja mam tiez herniu ,ktoru som si dala operovat pred planovanim tehu. Avsak nasi lekari to pokazili a operovali mi herniu na mieste, kde vobec nebola. Takze herniu mam a som tehu. Lekar mi povedal ze maternica herniovu prietrz "upcha" a pri porode by to nemal byt problem. Tvrdil, ze hernia sa velmi pocas tehu neoperuje. Avsak chirurg mi tvrdil ze sa operuje aj pocas tehu a ze je to maximalne nezavadne akurat budes ubolena. Robia to aj laparoskopicky do tyzdna si fit. Mne to robili klasicky rezom a preto ked si tehu asi aj tebe by to robili rezom a ja som za z toho dostavala 3 tyzdne. Opytaj sa gynekologa a chirurga nech ti to vysetria ci je to velmi akutne, alebo nie. Prinajhorsom mi povedal gynekolog ze pojdem na cisarak ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre