Hlien z pošvy v 5. mesiaci
Ahoj baby :( prosim poradte mi dneska soms a tak vyplasila , ze som sokro infarkt dostala.... beriem cipky teda dala som si iba prvy vcera vecer na mykozu ,kt. sice este neviem ci mam lebo este neprisli vysledky ale dr. mi dala pre istotu na tri dni cipky a krem... a dnes som chcela vyskusat nove plavky cierne kt, som si kupila lenze ta tableta ked sa rozpusta robi poriadny bordel tak som sa predtym ocistila mokrou servitkou intimnou aby tam neostali flaky biele po tablete a na servitke som mala taky priesvitny hlien iba troska a malinko akoby do oranzova ? .... je to z tej tablety ? alebo toznaci nieco zleeeeeee ?? :(((((((( ja som uplne zufala a k dr. teraz ist nemozem vcera som odtial prisla po poradni.... dneska sa tam nemam ako dostat kedze mam priatela v robote do noci a ja vodicak nemam a byvam v Nemecku kde nikoho moc nepoznam. Prosim nech to nieje nic vazne... stretla sa niektora z vas s takym niecim ?
@lessiie prave to je problem musela by so mat prekladatela ja sa estel en ucim nemcinu nak urze tuu v De... nemozem mu zavolat :(
@lessiie DUFAM V TO VELMI.. lebo ako aj povedala dr... ak toa j bude mykoza tak este v uplne prvotnom stadiu mna to este nepali nesvrbi nic.. mozno 2 krat ma zasvrbelo ale tak trosicku skor zvonka mam zapalene mam to cervene.. dufam ze to nieje nic zleeeeeee..
teraz si niesom uplne istá,ale vidí sa mi,že to z tej tabletky aj ja som to tak mala v predchádzajúcom ttehu.Nič neboj,podla mna je to z tej tabletky.
ahoj, neviem ako je to po tabletke ale tehuľky mávajú výtok taký krémovitý ale nesmie zapáchať a byť hrudkovitý, to už je potom mykoza.
@myawilkinson ja som tehotná ešte nebola ale mala som takýto stav. Bola to infekcia. Trebalo aj antibiotiká. Mala som to už dvakrát odvtedy nikdy a musel jest aj manžel. Tým že sk tehotná tak neviem. Ale presne ako opisuješ. Najprv len také a potom do ružova. V podstatne ani svrbenie nebolo. Tak nemusí ale doktor by to mal vedieť.
@myawilkinson absolutny klud. Je to urcite z tej tabletky+mykoza, ja som to mala cele tehotenstvo a pozorovala som sa vkuse. Presne taky hlienovity vytok, vzdy som pozorovala cipok akej je farby a pomaly ho rozpustala, ze aku farbu bude mat ;-D Pokial to nie je krv, tak ziadna panika.
@dasamo ano ? takze je to sto percent z tej tabletky ? si ho rozpustila a co tam bolo? lebo odkedy vysiel ten hlien odvtedy mi uz ta tabletka rozpustena viac netecie von... mylsis ze to bol ten uplny koniec tabletky ? alebo co to mohlo byt ? jezis doooooooooost si ma upokojila
Neviem ake mas ty tabletky. Ale naozaj sa neznepokojuj. Citis sa ok, nic ta neboli? Ak nie, tak klud. Mykoza je svina. Ale uplne bezna v tehotenstve a ak si si myslela, ze je to hlienova zatka, tak urcite nie, ta je aj s primesou krvi. Davaj bacha na hygienu, ziadne mydla, naj je cista voda, alebo intimne mydlo, sex vynechaj 🙂 a hlavne klud. Ja som mala take vytoky, ze jedna radost a ako som pozorovala, ci tam nie je nahodou kvapka krvi... kludne napis, ked mas obavy. Ja som sa tak bala, ze hruuuza a maly bol moj treti.

@myawilkinson podla mna sa nestresuj...mozno to je iba z tej tbl...a zavolat svojmu gyn nemozes?