Hlienová zátka v 35. týždni tehotenstva
Ahojte, momentálne som v 35+1tt a včera som sa zobudila na to že zo mňa vyšlo väčšie množstvo hnedého výtoku, šla som na pohotovosť, vraj je všetko v poriadku len že sa začínam otvárať. Dnes ráno som vstala a výtok sa zmenil na ružovkastý, aj s menším množstvom hlienu. Mám byť kľudná alebo kedy potom znova na pohotovosť? Mám počkať kým budú bolesti?
@yukistorm Daj si neparfémovanú vložku, v prípade, že by si išla na urgent, čo by som išla čím skôr, vedia rýchlo zistiť, či už je tam plodová voda.
Nejaké puknutie z brucha alebo čudný pocit, akoby niečo prasklo, si nemala? Bolesti chrbta?
Držím palce.
@elz1920 čudný pocit nie a kríže ma bolia ale dnes som aj dosť chodila takže ťažko povedať😂ďakujem
@elz1920 čudný pocit nie a kríže ma bolia ale dnes som aj dosť chodila takže ťažko povedať😂ďakujem
@yukistorm tak v 35tt som sa otvorila bola som 3 dni ve nemocnici ze tak skoro aj tak neporadím ;) a v 37ttmi robili.akutnu sekciu kedze cely den sa mi mala nehybala az som si cez AngelSounds pocuvala.srdce co som zacala.stresovat poobede som mala stale viac a viac hlienu ked som bola na wc nevedela som co to.je az vecer som si dala do.googlw vyslo ze hlienova.zatka a o 20hod zacalo zo mna tiect aj s krvou co som sa velmk vystresovala ....cely cas som bola v tom ze krvacam kym som dobalovala tasku do nemocnice ukludnovala.starsiu dceru kedze moj muz nebol doma a cakali sme ho....a nakoniec to bola plodova voda ;) kazda z nas ma iny priebeh ;) tu pri druhom.jemne tiekla plodova voda a pri prvej mi pukla plodova voda ze mlaka ostala.podo mnou...ja by som isla opat na pohotovost ale.to som ja ;)
Tak sa setri a daj si co najviac kludovy rezim.Este 3 tyzdne by som si na tvojom mieste dala absolutne kludovy rezim ak sa otvaras a potom uz by som neriesila.Ale zatka moze vychadzat postupne aj par tyzdnov.
S kľudom opatrne. Treba byť pripravená. Na čakačke bola so mnou (ja v termíne) žena v 35 tt a porodila skôr ako ja. Prišla na pozorovanie s tým, akoby z nej vyšlo pár kvapiek, ešte jej povedali, že určite nerodí, skúška s vložkou a sakra, voda. Večer sme si ľahli, v noci porodila. Ja som si počkala do poobedia.
Mne zátka v 38tt odchádzala asi 4 dni 🙂 A to deň predtým na poradni bolo všetko tvrdé, uzatvorené a môj Dr. mi hovoril, že mám čas 😅 Daj si popôrodnú vložku - ak by unikala voda a keď sa budeš horšie cítiť, také kŕče v krížoch, podbrušku - alebo ak sa Ti hocičo nebude zdať, choď k Dr. Mne voda nepukla, zo mňa sa to jednoducho vyvalilo, keď som vstala z gauča.

@yukistorm Daj si neparfémovanú vložku, v prípade, že by si išla na urgent, čo by som išla čím skôr, vedia rýchlo zistiť, či už je tam plodová voda.
Nejaké puknutie z brucha alebo čudný pocit, akoby niečo prasklo, si nemala? Bolesti chrbta?
Držím palce.