icon

Hnačka a nevoľnosť z magnézia v tehotenstve

10. jún 2025

Ahojte, prišla som si po radu. Mala som take trosku bolesti ako sa mi rozťahuje maternica (som v 12tt) a predpísali mi na pohotovosti magnezium magnezi lactas 500mg. Doktorka hneď vravela že niektoré ženy potrebuju aj 6 tabliet kým to začne zaberať. Mne dala 3x1. No problém nastal po uziti 3 tablety včera take kŕče na hnačku a neskôr hnačka. Ja som toto mala v minulosti z magnosolv ako náhle som si dala maximálnu dávku 2 sacky tak má prehnalo. Takze asi mne nerobí dobre magnezium. Neskôr aj pri jednom aj som to pila postupne stále to robilo. Je aj nejaká forma z ktorej nepreháňa? Už tento konkrétny liek nechcem brať lebo normálne mi bolo na odpadnutie.. no strašne niečo.

zuzkaa1991
10. jún 2025

Mne sadol magnerot tiez nemôžem magnézium vela mne je zle na odpadnutie zavraty atd....takze beriem len ked mam bolesti ak mierne dam si len pred spankom výnimočne 2krat denne (pocas tehu)

rejka7
10. jún 2025

Aj mne to robí magnézium. Skús brať pred spaním, spolu s trochou jedla. No, ale ja tiež len 2 dní si dám a mám rozhádzané trávenie, aj mi je nevoľno.

michaela329
10. jún 2025

Toto robí akékoľvek magnézium bežne, ale časom to zvykne prestať - telo si zvykne. Ja beriem magnosolv dlhé roky, mala som ho aj v tehotenstve a u mňa to je už bez hnačiek.

kacena4
10. jún 2025

treba si ho davat po troske v priebehu dna nie vsetko naraz

keira13
24. júl 2025

Kupim MAGNOSOLV dakujem