icon

Hnačka v tehotenstve

nikolka5432
23. júl 2023

Ahojte mali ste hnačky na začiatku tehotenstva?4tt

mb2021
Odpoveď bola odstránená
taktotedanie
23. júl 2023

Na zaciatku bezne

mariamisko
23. júl 2023

@nikolka5432 ja som v 28tt a tiež som min týždeň mala hnačku a bolesť čriev...počula som ze teraz je vela črevných viroz ...čierny čaj bez kofeínu som pila

nevenka
23. júl 2023

4x tehotenstvo a hnacky pri vsetkych 4, nezvracala som ani raz...

nikpa
23. júl 2023

@nikolka5432 áno, mala som obe tehotenstva niekoľko mesiacov. Užívala som živočísne uhlie a probiotiká

martinka13
24. júl 2023

Ano.

petra92
24. júl 2023

Áno, hnačka alebo zápcha sú vraj dokonca aj prvé príznaky tehotenstva 🙈U mňa pri dvoch tehotenstvach zápcha teraz pri treťom hnačka 🙄našťastie trvala len asi týždeň 🙏

zzzzza
8. nov 2024

@nikolka5432 ako ste dopadli

niekto68
11. feb 2025

Dobry deň, v den menštruácie som asi 1 den hnackovala no nie stale a bolel ma žalúdok potom to prestalo ale v ten den som aj viac toho pojedla a bol vraj vírus a meska mi menstruacia 9. Den robila som si 3 testy jeden vyšiel negatívny pepino potom nejaky z kauflaundu výškel prv negatívny a neskor sa objavila druha tenučké čiarka tak som si o 2 dni spravila další pepino z ranného mocu a vyšiel negatívny bez čiarky takze na tom teste z kaufu bola asi odparovacia čiara kedze bola aj sivá skor… januar som začala cvičiť silovo zmenila stravu doplnky atd mohlo mi to vsetko rozhádzať?🥲ďakujem