Hnačka v tehotenstve
Ahojte mali ste hnačky na začiatku tehotenstva?4tt
Na zaciatku bezne
@nikolka5432 ja som v 28tt a tiež som min týždeň mala hnačku a bolesť čriev...počula som ze teraz je vela črevných viroz ...čierny čaj bez kofeínu som pila
4x tehotenstvo a hnacky pri vsetkych 4, nezvracala som ani raz...
@nikolka5432 áno, mala som obe tehotenstva niekoľko mesiacov. Užívala som živočísne uhlie a probiotiká
Ano.
Áno, hnačka alebo zápcha sú vraj dokonca aj prvé príznaky tehotenstva 🙈U mňa pri dvoch tehotenstvach zápcha teraz pri treťom hnačka 🙄našťastie trvala len asi týždeň 🙏
@nikolka5432 ako ste dopadli
Dobry deň, v den menštruácie som asi 1 den hnackovala no nie stale a bolel ma žalúdok potom to prestalo ale v ten den som aj viac toho pojedla a bol vraj vírus a meska mi menstruacia 9. Den robila som si 3 testy jeden vyšiel negatívny pepino potom nejaky z kauflaundu výškel prv negatívny a neskor sa objavila druha tenučké čiarka tak som si o 2 dni spravila další pepino z ranného mocu a vyšiel negatívny bez čiarky takze na tom teste z kaufu bola asi odparovacia čiara kedze bola aj sivá skor… januar som začala cvičiť silovo zmenila stravu doplnky atd mohlo mi to vsetko rozhádzať?🥲ďakujem