icon

Hnačka v tehotenstve: Čo robiť a prečo?

niki9807
24. jan 2024

Ahojte, viete mi poradiť niečo overené na hnačku v tehotenstve a ci je to v poriadku?? Som 34+4tt pred týždňom som dostala tetanicky záchvat a s ním aj hnačku. Nie je to tak ze ma preháňa každú chvíľu na wc skôr od rana do obedu tak 3x pôjdem a potom je už do re akurát s tým ze ta stolica je riedka...užívam magnosolv aj magnerot +dr. Max sypacie magnézium, železo a guajacuran ....magnosolv som si už radšej 2 deň nedala.. Môže to byť spôsobené ním? Pripadne to môže byť spôsobené ze sa mi prečisťuje v takom týždni organizmus? Niečo som čítala viem ze dôvodov môže byť viac ale chcela by som aj vaše skúsenosti, odporúčania. Ďakujem vopred.

nana8989
24. jan 2024

Ja keď som užívala v tehotenstve magnosolv, tak som tiež stále behala na WC-ko.. Keď som ho vysadila tak to po pár dňoch prešlo...

ivkav5
24. jan 2024

@niki9807 bože keď mi dala zastupujúca gyn. magnosolv tak som sa s prepáčením vy💩 z podoby🙈😅 nikdy viac..moja dr. mi na ďalšej kontrole povedala, že nič horšie mi tá zastupujúca ani dať nemohla, nech beriem normálny magnerot a nie taký silný magnosolv…